ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Η υγεία γονατίζει και αυτοί την αντιμετωπίζουν με τα ντόπερμαν της προπαγάνδας!


 

Το βάρος των υπηρεσιών ΤΟΜΥ μετατίθεται στους φαρμακοποιούς, που δικαίως αντιδρούν αφού ούτε ευρώ δεν διατίθεται για τις υπηρεσίες των!

Ο πανικός του κ. Μητσοτάκη δεν κρύβεται. Ενώ οι πολίτες μετά από πέντε μήνες αποτυχημένου λοκντάουν περίμεναν την υγειονομική ενημέρωση για τα επιδημιολογικά δεδομένα και την προαναγγελθείσα από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό χαλάρωση των μέτρων, η κυβέρνηση έβαλε τον κ. Σκέρτσο να κάνει προπαγάνδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Με φράσεις όπως «το σύστημα στέκεται όρθιο και συνεχίζει να φροντίζει τους συμπολίτες μας» ενώ είναι πλειάδα οι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ ή  με αναφορές στο «Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης για την Αττική» που αποδείχθηκε ανεπαρκές μέσα λίγες ημέρες και αποφασίστηκε να γίνει και ο ''Ερυθρός Σταυρός'' νοσοκομείο για Κόβιντ, ενώ και το ''Μεταξά'', νοσοκομείο καρκινοπαθών, μετέτρεψε τον έκτο όροφο του κτιρίου του  σε θάλαμο Κόβιντ, το υπουργείο Υγείας προσπαθεί να επιβάλλει την προκλητική προπαγάνδα Μητσοτάκη-Κικίλια την ώρα που φουντώνουν οι αντιδράσεις για την επίταξη γιατρών, μετά από 12 μήνες προκλητικής αποχής από την μεθοδική ενίσχυση του συστήματος Υγείας σε προσωπικό και υποδομές.

Τα νοσοκομεία Ρίου και Άγ. Ανδρέα, αδυνατούν πλέον να εξυπηρετήσουν περιστατικά που προσέρχονται λόγω έλλειψης κλινών και αντοχής των γιατρών.

Αντί για ουσιαστικές παρεμβάσεις, η κυβέρνηση απλά πήρε πίσω τα «έξυπνα μέτρα» που θεσμοθέτησε πριν από ένα μήνα, επιβεβαιώνοντας πως ήταν βλακώδη και αύξησαν το συνωστισμό και τα κρούσματα. Δεν είπε κουβέντα για ενίσχυση του ΕΣΥ και επίταξη ιδιωτικών κλινικών. Μίλησε όμως γενικώς για επίταξη υπηρεσιών υγείας. Δηλαδή για εξαναγκασμό γιατρών των ΤΟΜΥ να προσφέρουν υπηρεσία στα νοσοκομεία, με αποτέλεσμα να μένουν ακάλυπτα τα ΤΟΜΥ, αντί της πρόσληψης έτοιμων επικουρικών γιατρών, που βρίσκονται στο στάδιο της εξάντλησης της σύμβασής τους. Δεν είπε κουβέντα για αύξηση των δρομολογίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ούτε λέξη για τους μεγάλους χώρους εργασίας. Το βάρος των υπηρεσιών ΤΟΜΥ μετατίθεται στους φαρμακοποιούς, που δικαίως αντιδρούν, αφού χρήματα διατίθενται για την προπαγάνδα στα συστημικά ΜΜΕ, αλλά ούτε ευρώ για τις υπηρεσίες των φαρμακοποιών!

Αντίθετα, με εφτάμιση χιλιάδες νεκρούς, σήμερα έβγαλε τα... ντόπερμαν της προπαγάνδας να στηρίξουν τους βουλευτές της που προσπαθούν να πείσουν ότι για όλη την τρομακτική κατάσταση της Υγείας φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ!  

Σύμφωνα και με non paper του υπ. Υγείας και της κυβέρνησης, είναι η γραμμή π[ου επέβαλε ο ακροδεξιός Άδ. Γεωργιάδης που ορύεται πως φταίνε οι διαδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ! Κια για να λάβει την απάντηση του κ. Ζαχαριάδη, μέλος του ΠΓ του κόμματος, πως πρέπει να απαντήσει η κυβέρνηση, γιατί έχουμε αύξηση επιδημιολογικού φορτίου, εκεί που δεν υπάρχουν κινητοποιήσεις;

Δεν είπε κουβέντα για την αυτονόητη συνταγογράφηση των τεστ και στοχευμένους ελέγχους στις εστίες υπερμετάδοσης. Αντίθετα, αφού χρειάστηκε ένας χρόνος για να καταλάβει η κυβέρνηση ότι πρέπει να γίνονται μαζικά και δωρεάν, τώρα προωθεί ράπιντ τεστ για όποιον ενδιαφέρεται να ελεγχθεί, ανοίγοντας  παράθυρο για νέο όργιο απευθείας αναθέσεων.

Ο κ. Μητσοτάκης, όση χυδαία προπαγάνδα και να επιστρατεύσει, έχει κουράσει πλέον με τις αποτυχίες και τις παλινωδίες του. Οι πολίτες ούτε τον εμπιστεύονται, ούτε τον ακούνε, αναφέρουν πολιτικοί κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που σημειώνουν.

Δεν περιμέναμε ότι ο κ. Μητσοτάκης θα έφτανε στο σημείο απώτατης γελοιοποίησης, να υιοθετήσει τις ασυναρτησίες του κ. Γεωργιάδη. Κάναμε λάθος. Για την πανδημία που παραμένει εκτός ελέγχου μετά από 5 μήνες λοκντάουν δεν φταίει ότι δεν γίνονται τεστ στους πολίτες. Ούτε τα λεωφορεία και τα τρένα που στοιβάζονται κάθε μέρα σαν σαρδέλες, αφού η κυβέρνηση αρνείται να πυκνώσει τα δρομολόγια. Ούτε οι χώροι εργασίας που δεν γίνονται τεστ και έχουν γίνει εστίες υπερμετάδοσης. Γενικά, ο κ. Μητσοτάκης τα κάνει όλα τέλεια και δεν φταίει για τίποτα. Για κάθε παταγώδη αποτυχία του κ. Μητσοτάκη και του επιτελικού κράτους των αχρήστων του, φταίει τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: