ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Κυβερνητικό vertigo με παράταση του lockdown


Επίθεση αστυνομικών δυνάμεων δέχθηκε σήμερα διαμαρτυρία στην πλατεία Συντάγματος από σπουδαστές δραματικών σχολών!


Χωρίς τέλος μοιάζει το κυβερνητικό μπάχαλο αναφορικά με τη διαχείριση της πανδημίας, καθώς την ώρα που κυβερνητικά χείλη «διαρρέουν» πληροφορίες, αμέσως μετά διαψεύδονται πάλι με διαρροές.

Στο μεταξύ επίθεση αστυνομικών δυνάμεων δέχθηκε σήμερα διαμαρτυρία στην πλατεία Συντάγματος από σπουδαστές δραματικών σχολών ενάντια στην υποκρισία της κυβέρνησης που οργανώνει φιέστες για το άνοιγμα της πινακοθήκης, με ντυμένη στα γαλανόλευκα την Γιάννα Αγγελοπούλου(!), την στιγμή που οι ίδιοι οι καλλιτέχνες και η κοινωνία αφήνονται στην μοίρα τους.

Τα παιδιά ήταν στην αρχή στην πάνω πλευρά του Συντάγματος μέχρι που ήρθαν τα ΜΑΤ και τους έδιωξαν, ψεκάζοντας και σπρώχνοντας τους.

Το μπλακ άουτ στο οποίο έχει περιέλθει η κυβέρνηση έγινε εμφανές όταν αργά το απόγευμα της Τετάρτης, διέψευσε τα σενάρια που η ίδια διακίνησε νωρίτερα για απόφαση παράτασης του αυστηρού lockdown μέχρι το τέλος του Απριλίου.

Συγκεκριμένα νωρίτερα σήμερα, πληροφορίες έκαναν λόγω για παράταση των αυστηρών περιορισμών για έναν επιπλέον μήνα. Το Μέγαρο Μαξίμου δεχόμενο τις πρώτες αντιδράσεις του κόσμου και των φορέων της αγοράς με διαρροή προέβη σε διάψευση σχολιάζοντας ότι «τα σενάρια που διακινούνται και μιλούν για απόφαση παράτασης του lockdοwn ως τις 25 Απριλίου δεν έχουν απολύτως καμία βάση».

Στόχος, σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες από το κυβερνητικό στρατόπεδο ήταν η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου από την αρχή της Μεγάλης εβδομάδας (26/4) χωρίς πισωγυρίσματα», με φυσική παρουσία καταναλωτών στα καταστήματα, «χωρίς τις μεθόδους click away και click on shop», στη λογική ότι με τη μη άρση των περιορισμών μέχρι τις 25/4 θα είχαν μειωθεί τα κρούσματα και το ιϊκό φορτίο στην κοινότητα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η εστίαση θα επαναλειτουργούσε στα μέσα Μαΐου. Βέβαια για την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία, ουδείς λόγος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλο σενάριο που εξετάζει το πρωθυπουργικό επιτελείο αναφέρει ότι στις 4 Μαΐου -αμέσως μετά το Πάσχα- θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία η πραγματική οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: