ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Μπιζζζζζ: Έχεις πρακτορείο Προ-Πο; Κάνεις για πρόεδρος ΕΠΟ

 

Ο βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου μιλά για τις ''νέες περιπέτειες του κ. Αυγενάκη''!

«Ο κ. Ζαγοράκης μπορεί να εξελιχθεί στον καλύτερο πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Το πρόβλημα είναι ότι η υποψηφιότητά του έλκει τη νομιμότητά της στα νομοθετικά τερτίπια ενός Υφυπουργού, τα οποία απαξιώνουν το Αυτοδιοίκητο των Ομοσπονδιών και ακυρώνουν τον δημοκρατικό τρόπο λειτουργίας τους. Και όταν δεν λειτουργούν οι θεσμοί και η δημοκρατία το πρόβλημα γίνεται πολύ μεγάλο». 

Με αυτά ολοκληρώνει την παρατήρησή του για τις βάνδαλες παρεμβάσεις του υφυπουργού κ. Αυγενάκη, που πασχίζει να αναδείξει πρόεδρο της ΕΠΟ προσκείμενον στην ΝΔ και όχι να  αφεθεί απερίσπαστη ο Ομοσπονδία και με δημοκρατικές αυτοδιοικητικές πρακτικές να αναδείξει τον εκλεκτό της η ίδια, ενεχομένου όμως του κινδύνου να βγει κανάς ...ζαίος, που δεν θα είναι ελεγχόμενός του!

Όμως τα πράματα, κατά τον κύριο υφυπουργό των αρίστων της παλαιοκομματικών αντιλήψεων κυβερνητικής στάνης, είναι απλά. Ίσως αντιγραφή πρακτικών του παρελθόντος, που οίκτιραν οι ασχολούμενοι με τον αμόλυντο Αθλητισμό για τηςν φανέλα της Ομάδας, ενάντια στην λογική των μπλε και πράσινων... προβάτων, στρουγκιασμένων στο μαντρί των... παραγόντων!  

Πολύ απλά λοιπόν. Είσαι κολλητός μας, κάνεις για πρόεδρος στην ΕΠΟ, ακόμη κι αν κωλύεσαι λόγω ιδιοκτησίας σου πρακτορείου Προ-πό, που σημαίνει ότι θα ελέγχεις το αποτέλεσμα των αγώνων και θα καθορίζεις τα τυχερά δελτία που θα εκδίδονται. Αυτό το κώλυμα το κανονίζουμε με την έκδοση ενός νόμου και όλα καλώς γενόμενα...  

Τόσο απλά κι ας μας σκυλοβρίζει πατόκορφα η κερκίδα κάθε Κυριακή! Μία φορά τη βδομάδα θα είναι το βρίσιμο και δεν θα συμβαίνει καθημερινά! Το μυαλό του όμως και μια... λύρα, διότι...

Έχοντας υπόψη τα συμπαραμαρτούμενα αυτής της αγοραίας άποψης, ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μάρκου, κακοχαρακτηρίζει την στάση του κυρίου, που δήθεν κόπτεται για τον αθλητισμό στην μπάλα και τον καταχεριάζει ακόμη και από την θέση του φίλαθλου, για την επιλογή Ζαγοράκη, με τα παρακάτω:

 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΥ

«Όπως πρόσφατα δηλώσαμε, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης θα μείνει στην ιστορία του Αθλητισμού ως ο άνθρωπος που ανάλωσε το μεγαλύτερο μέρος της θητείας του γράφοντας, σβήνοντας και ξαναγράφοντας στο γόνατο τροπολογίες, με τις οποίες παρεμβαίνει απροκάλυπτα σε εκλογικές διαδικασίες και παραβιάζει με ωμό και απροκάλυπτο τρόπο τα Καταστατικά των Αθλητικών Ομοσπονδιών.

Τελευταίο του κατόρθωμα αυτή τη φορά ήταν η τροπολογία που κατέθεσε την Παρασκευή, 19 Μαρτίου, σε σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών, με τίτλο «Κωλύματα αθλητικού νόμου και καταστατικές διατάξεις».

Η τροπολογία, που φέρει μάλιστα αναδρομική ισχύ, στοχεύει στην κατάργηση των κωλυμάτων που υπάρχουν στα καταστατικά των αθλητικών ομοσπονδιών όσον αφορά το δικαίωμα του εκλέγεσθαι στα αιρετά όργανα. Με τον τρόπο αυτό ο κ. Αυγενάκης διασφαλίζει την υποψηφιότητα του Θ. Ζαγοράκη, ο οποίος εμφάνισε κώλυμα λόγω του ότι είναι κάτοχος πρακτορείου ΠΡΟΠΟ.

Ο κ. Ζαγοράκης μπορεί να εξελιχθεί στον καλύτερο πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Το πρόβλημα είναι ότι η υποψηφιότητά του έλκει τη νομιμότητά της στα νομοθετικά τερτίπια ενός Υφυπουργού, τα οποία απαξιώνουν το Αυτοδιοίκητο των Ομοσπονδιών και ακυρώνουν τον δημοκρατικό τρόπο λειτουργίας τους.

Και όταν δεν λειτουργούν οι θεσμοί και η δημοκρατία το πρόβλημα γίνεται πολύ μεγάλο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: