ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Κυνισμός για... 20% των θανάτων εκτός ΜΕΘ

Κατά την σημερινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας για την πορεία της πανδημίας στη χώρα, η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου προσέφυγε σε απίστευτη δήλωση!

Η κα Βάνα Παπαευαγγέλου, αφού παραδέχθηκε ότι υπάρχουν θάνατοι ασθενών με κορονοϊό εκτός ΜΕΘ, έκανε λόγο για ένα «πολύ μικρό» ποσοστό, «20% νομίζω», λες και μιλούσε για ζώα και όχι για ανθρώπους. Με αυτόν τον τρόπο η κα Βάνα Παπαευαγγέλου δικαιολογεί την επικίνδυνη ανικανότητα, την ακαματοσύνη της κυβέρνησης που δεν φρόντισε να προετοιμάσει το σύστημα Υγείας για την πανδημία, με αποτέλεσμα να πεθαίνουν άνθρωποι στην αναμονή για ΜΕΘ. Και μάλλον το 20%, που ανέφερε είναι αντιστρόφως ανάλογο, κυμαινόμενο  στο 80% σύμφωνα με όσα έχουν γραφεί προ ημερών.

Η καθηγήτρια κα Βάνα Παπαευαγγέλου, είπε χαρακτηριστικά: «Προφανώς υπάρχουν και θάνατοι εκτός ΜΕΘ. Πάντα υπήρχαν θάνατοι εκτός ΜΕΘ, είναι πολύ μικρό το ποσοστό των ασθενών που χάνουν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ, πολύ μικρό, 20% νομίζω».

Νομίζει η κα καθηγήτρια, που εμφανώς  αναλαμβάνει εδώ και κάποιον καιρό τον ρόλο του πρώτου λαλήσαντος καθηγητή για τα αποτελέσματα δράσης του κορονοϊού, αμέσως μετά την περίφημη άστοχη δήλωση του υπουργού Κικίλια, όταν εμφανίστηκε το πρώτη κρούσμα στην χώρα! Ήταν η ήρεμη εποχή που κοίμιζε στα μαλακά μαξιλάρια της άγνοιας την κυβέρνηση, ώσπου κατέφθασε το δεύτερο φονικό κύμα και αποσύρθηκε άρον- άρον για να τον αντικαταστήσει η κα Παπαευαγγέλου κατά εντελώς άτσαλο τρόπο! 

Προπαγανδίζει αφελώς, αρκεί να καλύψει την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης με περίπου 8 χιλιάδες θανάτους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: