ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Γι αυτό της αξίζουν όχι ένα, αλλά πολλά μπράβο!

 Εκεί στο Προεδρικό Μέγαρο, δεν υπάρχει άραγε κάποιος που να επιλαμβάνεται της εθιμοτυπίας;


Είναι ανεμβολίαστη, δεν ήρθε η σειρά της και περιμένει. Δεν παρέστη στο δείπνο του προεδρικού Μεγάρου, ενώ θα μπορούσε να βρεθεί μαζί με τον σύζυγό της, πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Δεν συγκαταλέγεται στους αρίστους, που έτρεξαν ομαδόν να εμβολιαστούν αφαιρώντας δόσεις από γέροντες, ανίκανους, παιδιά με ειδικές ανάγκες. 

Από την άλλη πλευρά είδαμε και το αναπάντεχο, που συνέβη ανήμερα της εθνικής επετείου, επί κυβερνήσεως των αρίστων του κυρίου Μητσοτάκη! 

Τι είδαμε; Μα την εμπέδωση εθιμικού δικαίου να λαμβάνει χώρα προ διεθνούς ακροατηρίου: Να απολαμβάνει τιμές προεδρικές ο... γκόμενος (συγγνώμην, συμβίος). Που σημαίνει  ότι στους επόμενους εορτασμούς θα έχει λόγο να επαναληφθεί. 

Μπορεί κάτι τέτοιο να έχει επαναληφθεί στο παρελθόν με τον πρωθυπουργό, που ερχόμενος από το Χέρφιλ, προέτρεψε την συμβία του να κατέλθει της κλίμακας του αεροπλάνου, ωστόσο όμως επρόκειτο για ιδιωτική στιγμή. 

Αλλά αυτό, να συμβαίνει με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε δημόσια τιμητική εκδήλωση, ε...  Είναι από τα απαράδεκτα. Εκεί στο Προεδρικό Μέγαρο, δεν υπάρχει άραγε κάποιος που να επιλαμβάνεται της εθιμοτυπίας; 

Αυτά τα σοκαριστικά, συμβαίνουν ενώ η Ελληνική Δημοκρατία εισέρχεται στον τρίτο αιώνα της και μας κάνουν να αναλογιζόμαστε την σύγκριση με την σύζυγο του τέως Πρωθυπουργού, που πάντα εστάθη στη σκιά του Αλέξη Τσίπρα, χωρίς να προκαλεί το δημόσιο αίσθημα! Ως μία πραγματική κυρία δηλαδή.  

Γι αυτό της αξίζουν όχι ένα, αλλά πολλά μπράβο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: