ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Νέα επετειακή εμφάνιση της Γιάννας Αγγελοπούλου στην Πινακοθήκη

Νέα επετειακή εμφάνιση της Γιάννας Αγγελ...

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ανακαινισμένης Εθνικής Πινακοθήκης, παρουσία υψηλών προσκεκλημένων

Ανάμεσα στις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν αυτή της προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννας Αγγελοπούλου. 

Με μπλε παντελόνα και γόβες στον ίδιο χρωματισμό, η κυρία Αγγελοπούλου επέλεξε ένα ιδιαίτερο λευκό πουκάμισο με όγκο στα μανίκια και παραδοσιακό αμάνικο επενδύτη. 

Πρόκειται για επενδύτη πιρπιρί Ιωαννίνων, δάνειο από το μουσείο του Λυκείου Ελληνίδων, το οποίο διαθέτει πολλά παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα.  Τον  δάνεισε στη Γιάννα Αγγελοπούλου η πρόεδρος του μουσείου, Ελένη Μάουζη Τσαλδάρη. Λεπτομέρεια στην εμφάνισή της, η ασημένια ηπειρώτικη πόρπη από ασημοτεχνίτες των Ιωαννίνων. 

Η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» φορούσε σκουλαρίκια πιστό αντίγραφο εκθεμάτων του Μουσείου Μπενάκη από το εργαστήριο κοσμημάτων Σπύρου και Κατερίνας Κούκου. 

Δεν μετέχει η Μπαζιάνα λόγω μη εμβολιασμού της

Η Μπέτυ Μπαζιάνα δεν θα παραστεί στο αποψινό επίσημο δείπνο στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Όπως έγινε γνωστό, η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα αρνήθηκε ευγενικά να συμμετάσχει, συνοδεύοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, επειδή η ίδια δεν έχει εμβολιαστεί και επομένως δεν συμβάλλει στο επιδιωκόμενο τείχος προστασίας έναντι της πανδημίας του κορονοϊού.

Εξήλθε του Ευαγγελισμού η Φώφη Γεννηματά

Επίσης, έλαβε τέλος η περιπέτεια της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, καθώς πήρε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό όπου νοσηλευόταν με κολικό νεφρού.

Η Φώφη Γεννηματά με ανάρτησή της στα social media ευχαριστεί τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου και ευχήθηκε σε όλους όσοι δίνουν την δική τους μάχη τα καλύτερα. Συνόδευσε τις ευχαριστίες της με μια φωτογραφία από τον Ευαγγελισμό με φωτισμένη την Εθνική Πινακοθήκη στο βάθος.

  


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: