ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Τραβάει ζόρια το... ιερατείο για την πρόσληψη των «147»!

Κάνετε κλικ παρακάτω για να ακούσετε το βίντεο, που μιλά ο Γιώργος Ρώρος:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2945492352361850&id=100007033414200&notif_id=1616275575139984&notif_t=feedback_reaction_generic_tagged&ref=notif

 

Και ο Γιώργος Ρώρος της ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ δηλώνει: «Θα πρέπει η δημοτική Αρχή του Πελετίδη να αποδεχτεί το αίτημα των συμβασιούχων, αλλιώς θα είναι αναξιόπιστη»

Μαθαίνω ότι πολύ γκρίνια έπεσε στο ιερατείο της Μαιζώνος, μετά την θετική απόφαση του δικαστηρίου, που όρισε επιστροφή και παραμονή των εκατόν σαράντα επτά συμβασιούχων στην Κοινωφελή του.

Τώρα προσποιούνται κώλυμα πρόσληψης και επιρρίπτουν την ευθύνη στην Νομική Υπηρεσία, που δήθεν δεν επιτρέπει παραβίαση του αστικού πρωτοκόλλου(!) και σαν πιστή στην αστική νομοτέλεια η δημοτική Αρχή, δεν μπορεί να αγνοήσει το... θέσφατο της Νομικής Υπηρεσίας. Αυτό δηλαδή που αγνοούσε όταν έταζε μονιμοποίηση στους 147 προσληφθέντες εκτάκτους

Ελάτε όμως, που το αγνόησε η δικαστική εξουσία και απέδειξε το νόμιμο της απαίτησης των συμβασιούχων; Βεβαίως η δημοτική Αρχή Πελετίδη και πάλι φροντίζοντας να είναι συμβατή με την κυβερνητική απόφαση, εδώ και ένα τρίμηνο θέτει ως προϋπόθεση για πρόσληψη εκτάκτου προσωπικού την υπογραφή δήλωσης του υποψηφίου, ότι εν γνώσει του αναλαμβάνει εργασία και μόνον για τον χρόνο που προσλαμβάνεται!

Φυσικά αυτό δεν αίρει το αίτημα των προ του τριμήνου προσληφθέντων και γι αυτό  το δικαστήριο δεν έβγαλε αρνητική απόφαση.

Όμως νέα... ντράβαλα μουρμουρίζονται από τους κολαούζους  του κ. Πελετίδη, που ακούγονται στις κατ' ιδίαν συζητήσεις για το κακό που τους βρήκε(!) ότι δήθεν είναι πολλά τα χρήματα που θα πρέπει να διαθέτουν για τους εργαζόμενους, εφόσον μονιμοποιηθούν και προς Θεού, θα... διαρραγεί το καταπέτασμα του ναού του ιερατείου. Τουτέστιν  που θα βρει χρήματα ο κύριος Δήμαρχος για να ντους πληρώσει!

Αν μη τι άλλο αυτή η υφέρπουσα άποψη μαρτυρεί την ιδιοκτησιακή αντίληψη, που θέλει τον Δήμο Πατρέων ιδιοκτησία του κόμματός τους!  

Παρακολουθείστε την δήλωση του Γιώργου Ρώρου, επικεφαλής της ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ, που κινείται στην άκρως αντίθετη άποψη του ιερατείου της Μαιζώνος, για την επιστροφή των 147 συμβασιούχων της κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο Πατρέων. Δηλώνει ξεκάθαρα συμπαράσταση στους συμβασιούχους, λέγοντας τα παρακάτω:

«Θα πρέπει η δημοτική Αρχή του Πελετίδη να αποδεχτεί το αίτημα των συμβασιούχων, αλλιώς θα είναι αναξιόπιστη».

 

Στο μεταξύ ο Δήμος αρνείται ακόμη και να πρωτοκολλήσει το αίτημα των έτερων 35 συμβασιούχων, που είναι η παραμονή τους στην εργασία, έστω για λίγο διάστημα, για να τύχουν λήψης του δώρου Πάσχα. Στη φωτογραφία ο επικεφαλής της ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ κρατά στα χέρια του το αίτημα των 35 εργαζομένων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: