ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Metron Analysis / Μεγαλώνει η φθορά της κυβέρνησης

 Κυριάκος Μητσοτάκης, Βασίλης Κικίλιας και Σωτήρης Τσιόδρας (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)


Απογοήτευση για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης και για την πορεία της χώρας δηλώνουν οι πολίτες σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega. Ταυτόχρονα, η φθορά της κυβέρνησης μεγαλώνει καθώς η ΝΔ μέσα σε ένα μήνα έπεσε 1,3 ποσοστιαίες μονάδες στην πρόθεση ψήφου.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Metron Analysis, το 56% των πολίτων λέει πως η χώρα κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση, σε αντίθεση με ένα μόλις 36% που έχει αντίθετη άποψη. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Φεβρουάριο οι γνώμες ήταν σχεδόν μοιρασμένες. Το 45% έλεγε προς τη σωστή κατεύθυνση, το 44% προς τη λάθος και μέσα σε ένα μήνα αυτό το στοιχείο ανέβηκε 12 μονάδες.

Δημοσκόπηση Metron Analysis

Ως πιο σημαντικό πρόβλημα για τη χώρα παραμένει η πανδημία και η ιατρική περίθαλψη με 37%.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η οικονομία με 27% ενώ ακολουθεί το πολιτικό σύστημα με 11%, η ανεργία με 7% και η εξωτερική πολιτική με 3%.

Δημοσκόπηση Metron Analysis

Αναφορικά με τις εντυπώσεις για το έργο της κυβέρνησης στο μέτωπο του κορωνοϊού, το 51% έχει αρνητική γνώμη, έναντι του 43% που έχει θετική. Οι θετικές γνώμες μειώνονται διαρκώς από τον Νοέμβριο.

Δημοσκόπηση Metron Analysis

Παράλληλα οι πολίτες σε ποσοστό 57% δεν είναι ικανοποιημένοι από το ρυθμό των εμβολιασμών σε σύγκριση με το 36% που είναι.

Δημοσκόπηση Metron Analysis

Με αφορμή την πρωτοφανή αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη, το 77% συμφωνεί ότι κάποιοι αστυνομικοί ασκούν υπερβολική βία, ενώ μόλις το 20% διαφωνεί.

Δημοσκόπηση Metron Analysis

Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει ποσοστό 32,3%, χάνοντας σε ένα μήνα 1,3 ποσοστιαίες μονάδες (33,6% τον Φεβρουάριο). Ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει ποσοστό 20,5%, οριακά αυξημένο σε σχέση με το 20,4% του περασμένου μήνα.

Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται το Κίνημα Αλλαγής με 6%. Ακολουθεί το ΚΚΕ με 4,4%, η Ελληνική Λύση με 4,3%, το ΜέΡΑ25 με 3,4%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 10,5%.

Δημοσκόπηση Metron Analysis

Ακολουθεί ολόκληρη η δημοσκόπηση της Metron Analysis

dimoskopisi.pdf 1.56 MB

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: