ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Εξελέγη η νέα 41μελής Ν.Ε. Αχαΐας από την 3η Συνδιάσκεψη

Φωτογραφία αρχείου.

 

Συμμετέχει το 25% των γυναικών και αντίστοιχο των νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Ποσοστό προσέλευσης που αγγίζει το 100% των αντιπροσώπων

Την Κυριακή 7-3-2021, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της τριήμερης 3ης Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία οι οποίες πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά με τη χρήση της τηλεδιάσκεψης και στην οποία συμμετείχε η μεγάλη πλειοψηφία των Αντιπροσώπων.

Το διήμερο 6 και 7 Μαρτίου τοποθετήθηκαν και κατέθεσαν προβληματισμούς και προτάσεις 100 και πλέον σύνεδροι – αντιπρόσωποι που εκπροσωπούσαν τις τοπικές και κλαδικές οργανώσεις μελών της νομαρχιακής οργάνωσης Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Χθες Δευτέρα 22.3 ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της 3ης Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης με την ανάδειξη της νέας 41μελούς Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ψηφίζοντας οι αντιπρόσωποι σε τρία εκλογικά κέντρα, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας.

Στο εσωκομματικό μήνυμα που απέστειλε η τοπική ηγεσία του κόμματος εκφράζεται η ικανοποίηση για την πιστή ανταπόκριση στην εύρυθμη διεξαγωγή της διαδικασίας που ακολουθήθηκε, με το παρακάτω μήνυμα: «αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες και όλους σας γιατί είχαμε ικανοποιητικό ποσοστό συμμετοχής, των Αντιπροσώπους. Επίσης τηρήθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, και παρά τις δυσκολίες ήταν πραγματικά μια υποδειγματική διαδικασία. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής, της Κεντρικής αλλά και των περιφερειακών επιτροπών, για το χρόνο που αφιέρωσαν, χωρίς αυτούς τους συντρόφους.ισσες δεν θα τα καταφέρναμε να έχουμε μια τόσο εξαιρετική εκλογική διαδικασία σε αυτές τις ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες».

Στην νέα διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή συμμετέχει το 25% των μελών της που είναι γυναικείου φύλλου και το αντίστοιχο ποσοστό μελών από τα νεοεισελθόντα στο χώρο, εκπληρώνοντας τις επιταγή των θέσεων που έχουν ψηφισθεί κεντρικά και αποσκοπούν στην δυνατότερου βαθμού εκπροσώπηση στα όργανα του διευρυμένου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Οι σύντροφοι.ισσες που συνθέτουν τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας ακολουθούν με αλφαβητική σειρά:

 

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

1

ΑΒΡΑΜΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

2

ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΥ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ

3

ΑΜΠΑΤΖΗΣ

ΘΑΝΟΣ

4

ΑΝΤΥΠΑ

ΜΑΡΙΑ

5

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

6

ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΩΤΙΟΣ

7

ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ

8

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΗΛΙΑΣ

9

ΔΡΑΚΟΥΛΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

10

ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΦΙΛΑΡΕΤΗ

11

ΚΑΚΚΑΒΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

12

ΚΑΛΑΠΟΔΗ

ΑΛΕΚΑ

13

ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

14

ΚΑΠΑΤΟΥ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ

15

ΚΟΝΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

16

ΚΟΤΣΑΛΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

17

ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ

ΜΑΡΙΑ

18

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

19

ΛΕΜΙΩΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

20

ΛΙΟΠΑ - ΤΣΑΚΑΛΙΔΟΥ

ΑΓΛΑΙΑ

21

ΜΑΛΑΜΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

22

ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ

ΜΑΡΙΝΟΣ

23

ΜΑΡΚΕΤΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

24

ΜΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΟΤΑ

25

ΜΕΝΕΓΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

26

ΜΙΑΟΥΛΗ

ΛΙΛΑ

27

ΜΟΥΡΙΚΗΣ

ΙΕΡΟΘΕΟΣ

28

ΜΠΑΡΗ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

29

ΜΠΑΡΛΙΓΚΑ

ΑΝΝΥ

30

ΜΥΛΩΝΑ

ΚΑΛΛΙΡΟΗ

31

ΜΥΛΩΝΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

32

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

33

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟYΛΟΣ

ΑΝΤΡΕΑΣ

34

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΑ

ΓΙΩΤΑ

35

ΡΙΖΟΥΛΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

36

ΡΩΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

37

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ

38

ΣΠΑΡΤΙΝΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

39

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

40

ΤΡΑΥΛΟΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

41

ΤΣΟΝΑΚΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή και θα προχωρήσει στην εκλογή των οργάνων της, όπως Συντονιστή.στρια, Αναπληρωτή.τρια Συντονιστή.τρια και των υπολοίπων εννέα μελών του Συντονιστικού Οργάνου της.


Δεν υπάρχουν σχόλια: