ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Ευρωεκλογές: 2,7 εκατ. έδωσε η υπερχρεωμένη ΝΔ

 


Το 1 εκατ. ευρώ σε διαφημίσεις στα ΜΜΕ, τα 822.000 σε Facebook - Google, δημοσκοπήσεις και εταιρείες δημοσίων σχέσεων. Τρίγωνο των Βερμούδων στη χώρα!

 

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

 

Είναι χαρακτηριστικά τα στοιχεία που βγήκαν στην δημοσιότητα, σχετικά με τα κονδύλια που διέθεσε το χρεωκοπημένο κόμμα της ΝΔ για την διεξαγωγή των ευρωεκλογών.

Στον πίνακα που αλιεύω από το αποκλειστικό ρεπορτάζ της διαδικτυακής εφημερίδας ΑΥΓΗ, διαβάζω κια κατανοώ πλήρως γιατί κάποιες φορές το facebook μου έστελνε εκείνα τα μηνύματα περί παρεκτροπής μου από την κοινότητα, που ανέφερα την πολιτική μου άποψη κια κρίση για την κυβέρνηση, με αφορμή την εξελισσόμενη προεκλογική εκστρατεία.  

Και απορούσα, πως τίθεμαι εκτός πλαισίου της κοινότητας, όταν ανάρτησή του Istologiou G. Mosxou ποτέ δεν ασχολήθηκε με  πορνογραφία, ερωτοδουλειές, οικογενειακές παρεμβάσεις, ρατσιστικές συμπεριφορές, τουναντίον τις καταδικάζει, υπερεθνικιστική προπαγάνδα βλάπτουσα τα συμφέροντα της χώρας, τραμπουκισμούς, τράφινγκ αδυνάτων ατόμων και γενικά το Istologio αποφεύγει τέτοιες καταδιακαστέες συμπεριφορές.

Κι ωστόσο, βρέθηκε κατηγορούμενο, ως συμπεριφερόμενο εκτός κοινότητας. Μία γενικότητα δηλαδή, που η facebook την ορίζει κατά τα μέτρα του γούστου της. Μάλιστα η πρόγονος της ΜΕΤΑ, παρούσας ιδιοκτήτριας του facebbok είχε επιβάλει προεκλογικά το 2019 τετραετή αποκλεισμό στο Istologio από τις αναρτήσεις.     

Μάλιστα όπως μας πληροφορεί η Νέα Δημοκρατία, με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα, για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου  2023 διέθεσε 2,7 εκατ. ευρώ, για την προώθηση της προεκλογικής της καμπάνιας, όταν το σύνολο της εκλογικής κρατικής χρηματοδότησης που έλαβε ανέρχονταν στα 2,11 εκατ. ευρώ. 

Δηλαδή διέθεσε το σύνολο της κρατικής χρηματοδότησης του κόμματος, συν 590 χιλ. ευρώ! Τα οποία δεν υπάρχουν στο ταμείο, αφού είναι υπερχρεωμένη η ΝΔ, αλλά διατίθενται αφειδώς από τις τράπεζες. Ποιος τα πληρώνει αυτά; Ο ελληνικός επιχειρηματικός κόσμος που δεν έχει πρόσβαση στον τραπεζικό τομέα!

Το 1 εκατ. ευρώ πήγε σε διαφημιστική καμπάνια στα ΜΜΕ, τα 822.000 ευρώ σε διαφημίσεις σε Facebook - Google, σε δημοσκοπήσεις και σε εταιρείες δημοσίων σχέσεων.

Οι λοιπές προεκλογικές δαπάνες, μεταξύ των οποίων και η σύμβαση με τον Σταν Γκρίνμπεργκ, ανέρχονται σε 484.543 ευρώ, ενώ τα έντυπα κόστισαν 232.617 ευρώ, τα εκλογικά κέντρα 125.241,94 ευρώ και οι χώροι εκδηλώσεων 92.000 ευρώ.

Από τα παραπάνω σημειώνω την σχέση οικονομικής εξάρτησης των Facebook - Google, δημοσκοπήσεις και  εταιρείες δημοσίων σχέσεων με το κυβερνητικό κόμμα..

Κι έπειτα αναρωτιόμαστε γιατί προεκλογικά αναρτήσεις του Istologiou «δεν ήσαν συμβατές με την κοινότητα»! Γιατί επί τέσσερα χρόνια οι αναρτήσεις istologiou G. Mosxou ήσαν... εξόριστες από το κράτος της Facebbok;

Κι ακόμη γιατί κάθε τόσο επικρεμάται της κεφαλής του Istologiou G. Mosxou η σπάθη της εξώσεως από την περίφημη... κοινότητα του facebook. Και τέλος το μπλοκάρισμα του μαιηλ του διαχειριστή gmosxos1@hotmail.com, από την Μaicrosoft.

Δυστυχώς οι εταιρείες του διαδικτύου  είναι απόλυτα κυρίαρχες του πεδίου και μόνον με ισχυρή κρατική παρέμβαση, μπορεί να συμμορφωθούν. Κι αυτό μόνον μία ισχυρή ριζοσπαστική Αριστερά, μπορεί να το επιβάλει!

Κατά τ' άλλα, καθόλου άσχημα για ένα κόμμα καταχρεωμένο με 487,8 εκατ. ευρώ, το οποίο  οφείλει 475,4 εκατ. ευρώ στις τράπεζες, με φέσι 50 εκατ. ευρώ μόνο για το 2023 και με περίπου 120 εκατ. ευρώ προσωπικά χρέη των μελών του υπουργικού συμβουλίου!

Κι αυτά είναι ένας ακόμη λόγος που πρέπει επιτέλους, μετά από τρία χρόνια συγκάλυψης, να τεθεί σε λειτουργία η πλατφόρμα για την υποβολή Πόθεν Έσχες των πολιτικών προσώπων!

Για να μάθουμε κι εμείς πόσους πολιτικούς κρατούν από τα... γκέμια οι τράπεζες και ποιους καλύπτουν οι τραπεζίτες.

Το τρίγωνο ΜΜΕ, Τράπεζες, Κυβέρνηση-διαδίκτυο έχει καταντήσει  το τρίγωνο των Βερμούδων για την πολιτική ζωή του τόπου! 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΝΔ: Πόσα χρήματα έδωσε στον Γκρίνμπεργκ– Για πρώτη φορά βγήκαν στοιχεία στη δημοσιότητα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: