ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Και ο Σωκράτης Φάμελλος υψήφιος για την προεδρία

 

 

 

Ανακοίνωσε την πρόθεσή του μέσω διαδικτύου γράφοντας: «Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία της Αριστεράς, θέτω υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»

Υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι και ο Σωκράτης Φάμελλος όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτηση και βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο. Έτσι, καλώς εχόντων των πραγμάτων ο αριθμός των υποψηφίων ανέρχεται ως ώρας, στους τρεις λαμβανομένων στα υπόψιν των υποψηφιοτήτων των Στέφανου Κασσελάκη και Παύλου Πολάκη. 

Η υποψηφιότητα Φάμελλου εκπροσωπεί την κίνηση των «87» που εκφράζεται στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος και ικανοποιεί το αίτημα της αποσυρθείσας των υποψηφιοτήτων Όλγας Γεροβασίλη, που εξέφρασε την επιθυμία να μην είναι μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου δημοσκόπηση της Interviw  δίνει 45% αντίστοιχο 15% στον Σωκράτη Φάμελλο.

Καλοδεχούμενες οι υποψηφιότητες από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αρκεί μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων να μην νοιώσουν κουρασμένοι όσοι δεν βρέθηκαν στην πρώτη προτίμηση των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

“Πάμε όλοι μαζί”, έγραψε αρχικά ο Σωκράτης Φάμελλος και συνέχισε:

“Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία της Αριστεράς, θέτω υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Σε αυτή την προσπάθεια σας ζητώ να συμμετέχετε όλες και όλοι. Για να γίνουμε ξανά περήφανοι για το κόμμα μας! Αλλά και γιατί η επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αφορά όλη την κοινωνία!”.

Ακολουθεί η ανάρτησ Φάμελλου:

 

Πάμε όλοι μαζί! Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία της Αριστεράς, θέτω υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Σε αυτή την προσπάθεια σας ζητώ να συμμετέχετε όλες και όλοι. Για να γίνουμε ξανά περήφανοι για το κόμμα μας! Αλλά και γιατί η επόμενη ημέρα… Εμφάνιση περισσότερων

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: