ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Και ο Πολάκης υποψήφιος, όπως αναμενόταν, για την προεδρία

 

Κατέθεσε την υποψηφιόφητά του και τυπικά και επίσημα στην Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατέθεσε και επίσημα ο Παύλος Πολάκης το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου,  μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Σωκράτη Φάμελλου.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση Φφάμελλου, για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης έφτασε στην Κουμουνδούρου, όπου συναντήθηκε με τη γραμματέα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ράνια Σβίγκου και ακολουθώντας το τυπικό της υποψηφιότητας, κατέθεσε τις αναγκαίες υπογραφές στήριξης, 32 τον αριθμό, αν και οι υποχρεωτικές είναι 30.

 Όπως είπε, οι 32 υπογραφές ανήκουν σε 31 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και η μία στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά.

Επίσης, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατέθεσε και δήλωση πόθεν έσχες για τη χρήση του 2023, όπως προβλέπεται από την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Ακολούθησαν δηλώσεις του Παύλου Πολάκη

Ακολούθησαν δηλώσεις του υποψηφίου βγαίνοντας από τα γραφεία του Κουμουνδούρου, που μπροστά στις κάμερες, είπε:

 «Θέλω να καλέσω του συνυποψήφιούς μου να προχωρήσουμε σε έναν αγώνα αντιπαράθεσης θέσεων και προγραμμάτων γιατί η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση που να προβάλλει ένα εφαρμόσιμο, ριζοσπαστικό, κοινωνικά αναγκαίο και λαϊκά κατανοητό πρόγραμμα διακυβέρνησης, σαν εναλλακτική στην διακυβέρνηση του Μητσοτάκη, ο οποίος κλείνει τον κύκλο του.

Μετά από τα χρόνια της νεοφιλελεύθερης σκληρότητας και των μέτρων και τους ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, της ιδιωτικοποίησης της υγείας και της παιδείας… όλων αυτών των μέτρων που πήρε από την κοινωνική λεηλασία, νομίζω πως έχει διασπαστεί ήδη η κοινωνική συμμαχία που τον έφερε στην κυβέρνηση και ο κόσμος αναζητά ορατή προοδευτική διέξοδο και σε αυτό πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και όχι σε διαφωνίες επί των δευτερευόντων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: