ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου

 


Συζήτηση για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό και επαγγελματικό κόσμο – Στο επίκεντρο το Μεταφορικό Ισοδύναμο

Με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Μανώλη Αλιφιεράκη συναντήθηκε την Παρασκευή 27/9 ο Τομεάρχης Οικονομικών & Ανάπτυξης Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, συζητώντας ζητήματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό και επαγγελματικό κόσμο.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε για μια ακόμη φορά το Μεταφορικό Ισοδύναμο και οι – χωρίς καμία δικαιολογία – καθυστερήσεις στην καταβολή των χρημάτων προς δεκάδες Κρητικές επιχειρήσεις τον τελευταίο χρόνο.

Πρόκειται για ένα ζήτημα που έχει αναδειχθεί κατ’ επανάληψη και με σειρά Κοινοβουλευτικών πρωτοβουλιών από τον Χάρη Μαμουλάκη, με τον τομεάρχη Οικονομικών & Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ να ετοιμάζει νέα παρέμβαση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, τονίζοντας σε δήλωσή του: «Είναι μια αδικία εις βάρος των Κρητικών επιχειρήσεων, εις βάρος της τοπικής οικονομίας, εις βάρος της όποιας αναπτυξιακής προοπτικής μπορεί να διαμορφωθεί από τις πρωτοβουλίες του Κρητικού επιχειρείν. Γι’ αυτό και επανερχόμαστε στη Βουλή, ζητώντας από την Κυβέρνηση της ΝΔ την άμεση λύση ενός προβλήματος που η ίδια έχει δημιουργήσει.».

Δεν υπάρχουν σχόλια: