ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Ενδεχομένως και ντιμπέιτ υποψηφίων στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

 

Ρ. Σβίγκου, Γραμματέας: Να πολιτικοποιήσουμε τη συζήτηση -  Καλή ιδέα το ντιμπέιτ

Λίγο μετά τις 16.00 ξεκίνησε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη, γράφει η  στο avgi.gr. Στο επίκεντρό της έχει κυρίως θέματα οργανωτικά που άπτονται της καλύτερης προετοιμασίας του συνεδρίου καθώς και ζητήματα οργάνωσης του προσυνεδριακού διαλόγου.

Επίσης η Πολιτική Γραμματεία που ξεκίνησε λίγο μετά τις 4 αναμένεται να συζητήσει για την ΚΟΕΣ καθώς και οικονομικά θέματα μετά και τη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του κόμματος που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.

Στο φόντο της επίσημης κατάθεσης των υποψηφιοτήτων του Σωκράτη Φάμελλου και του Παύλου Πολάκη, η συζήτηση για ενδεχόμενη διεξαγωγή ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων προέδρων ανοίγει πιο επιτακτικά

Ρ. Σβίγκου: Να πολιτικοποιήσουμε τη συζήτηση -  Καλή ιδέα το ντιμπέιτ

Θετικά βλέπει ένα ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, η γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ράνια Σβίγκου μιλώντας στον Realfm 97. «Είναι μια πολύ καλή ιδέα την οποία μπορούμε να ακολουθήσουμε» υποστήριξε θυμίζοντας ότι «και πέρσι είχαν γίνει   σχετικές συζητήσεις, αλλά αυτές δεν ευοδώθηκαν». Πρόσθεσε επίσης ότι σήμερα, το θεωρεί «μεγάλη ανάγκη, στο πλαίσιο πολιτικοποίησης της συζήτησης», συμπληρώνοντας ότι «τέτοιου τύπου ντιμπέιτ προάγουν τον δημόσιο διάλογο εντός και εκτός κομμάτων, και δίνουν και ένα κίνητρο συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία».

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι «δεν θα υπάρξει αποκλεισμός υποψηφίων». Αντίθετα, το κόμμα θα προχωρήσει σε μια μαζική, δημοκρατική και ανοιχτή

διαδικασία όπως έγινε πέρυσι. «Θα υπάρξει ένας δημοκρατικός διάλογος, ανοιχτός και οι υποψήφιοι θα καταθέσουν την πλατφόρμα τους για το μέλλον και το αύριο του κόμματος, για τις συμμαχίες, για το πρόγραμμα»

Τις προηγούμενες μέρες, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, όπως οι Χρήστος Γιαννούλης και Μίλτος Ζαρμπάρας έχουν εκφραστεί θετικά για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ.

Θετικά έχει τοποθετηθεί απέναντι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και ο Σωκράτης Φάμελλος σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Attica σημειώνοντας ότι τον τρόπο που θα διεξαχθεί ο πολιτικός διάλογος τον αποφασίζει το κόμμα.

Αντίθετα, ο βουλευτής Θανάσης Οικονόμου σε συνέντευξή του στο Action 24 υποστήριξε ότι: «δεν είναι απαραίτητο το ντιμπέιτ εκφράζονται» διότι εκφράζονται «οι απόψεις των υποψηφίων και με άλλους τρόπους, όπως στις περιοδείες που κάνουν και στις πολιτικές θέσεις που εκφράζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: