ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Αθλητική ημερίδα για το δρομικό κίνημα

 


Από το σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας «Φειδιππίδης» και την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας «Φειδιππίδης», με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Αθλητισμός για Όλους», με σκοπό την διάδοση πληροφοριών αναφορικά με το τρέξιμο όπως η προπόνηση, η διατροφή, η ψυχολογία, η ιατρική στήριξη, η αποκατάσταση και ο αντίστοιχος  τρόπος ζωής .

Η αθλητική ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024, στις 5.30 μμ στην «Αγορά Αργύρη», στην Πάτρα και θα πλαισιωθεί από τους παρακάτω ομιλητές :

-Χαρά Σκουλαρίκη,  MSc Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

-Ματίνα Νούλα, Κλινική ψυχολόγος -Αθλητική ψυχολόγος-Πρωταθλήτρια Μαραθωνίου

-Δημήτρης  Παναγιωτόπουλος, Χειρουργός / Ορθοπεδικός. MD MSc, PhD (cand)

-Θωμάς Ρεπαντής , Επιμελητής Α΄ Ορθοπεδικής Κλινικής  ΓΝ «Άγιος Ανδρέας» Πατρών

-Γιάννης Δαγκόγλου, προπονητής μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων

-Νίκος Αργυρόπουλος, Πρωταθλητής Ελλάδος Βαλκανιονίκης του Μαραθωνίου δρόμου

Απευθύνεται σε αθλούμενους, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, συνοδούς, πολίτες της τοπικής κοινωνίας και σε όποιους σχετίζονται γενικότερα  με το δρομικό κίνημα με σκοπό την έγκυρη και πολύπλευρη ενημέρωση.

Κατά την έναρξη της ημερίδας, χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού, Τάκης Αντωνόπουλος και ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού περιβάλλοντος και ενέργειας, Τάκης Πετρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: