ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Αρνητικές συνέπειες από το κλείσιμο των Υποθηκοφυλακείων

 

Κοινοβουλευτική Αναφορά από τον βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χάρη Μαμουλάκη

Το ντόμινο των σημαντικών αρνητικών συνεπειών από το κλείσιμο των Υποθηκοφυλακείων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου αναδεικνύει ο Τομεάρχης Οικονομικών & Ανάπτυξης Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, καταθέτοντας σχετική Αναφορά προς τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Πιο αναλυτικά, ο Χάρης Μαμουλάκης κατέθεσε στη Βουλή σχετικό δημοσίευμα με το οποίο τονίζεται η αναστάτωση που έχει προκληθεί από το αιφνιδιαστικό κλείσιμο των υποθηκοφυλακείων της Π.Ε. Ηρακλείου, το οποίο έγινε με εντελώς ανορθόδοξο και αιφνιδιαστικό τρόπο, χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία, με αποτέλεσμα να προκαλούνται σοβαροί κλυδωνισμοί στην τοπική οικονομία, να εμφανίζονται προβλήματα στις αγοραπωλησίες ακινήτων, καθώς και στο Κτηματολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: