ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Δεν δέχονται μασάζ οι βουλευτές της ΝΔ από Κεραμέως

Η Νίκη Κεραμέως στη Βουλή

 

Γύρισαν την πλάτη στην υπουργό – Πάνω από 100 απουσίαζαν από τη Βουλή!

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά συνολικά 111 βουλευτές της ΝΔ αποφάσισαν να μην ανταποκριθούν στο κοινοβουλευτικό «μασάζ» από τη Νίκη Κεραμέως, καθώς απουσίαζαν από τη Βουλή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση του  45 γαλάζιοι βουλευτές βρέθηκαν στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής, για να παρακολουθήσουν την ενημέρωση της υπουργού Εργασίας, Νίκης Κεραμέως και συνολικά της ηγεσίας του υπουργείου.

Δηλαδή στη σχετική πρόσκληση που είχε λάβει το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ανταποκρίθηκε μόλις το 1/3 αυτής.

Μάλιστα πως από τους «11» υπογράφοντες την ερώτηη στον Κωστή Χατζηδάκη, μόλις οι τρεις (Νικήτας Κακλαμάνης, Χρήστος Μπουκώρος και Βασίλης Γιόγιακας), ήταν παρόντες.

Με αμηχανία αντέδρασε η ηγεσία της ΝΔ, καθώς με διαρροή επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, λέγοντας πως η έλλειψη πυκνότητας στο νομοθετικό έργο αποτρέπει πολλούς βουλευτές από το να παρίστανται στη διαδικασία.

«Οι συζητήσεις αυτές είναι πολύ γόνιμες, εγώ πάντα τις επιδίωκα. Ακούμε τη βάση μέσω αυτή μας μεταφέρουν τα ερεθίσματα των πολιτών. Εγώ προσωπικά συναντιέμαι διαρκώς με βουλευτές πολλές προτάσεις έρχονται από βουλευτές», είπε η Νίκη Κεραμέως προσερχόμενη στη συνεδρίαση.

Το γαλάζιο μασάζ θα έχει και συνέχεια καθώς τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να υπάρξουν νέοι κύκλοι συναντήσεων υπό τον Άδωνι Γεωργιάδη, τη Σοφία Ζαχαράκη και τον Τάκη Θεοδωρικάκο

Δεν υπάρχουν σχόλια: