ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Κόντρα Δούκα - Ανδρουλάκη και στη μέση Γερουλάνος!


Ο Χ. Δούκας κατήγγειλε στενούς συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη για «ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα» και ότι του «επιτίθενται με τη ρητορική της δεξιάς και της ακροδεξιάς»


Τα αλληλοκαρφώματα και οι κόντυρες μεταξύ Ανδρουλ΄κη κια Δούκα στην διαδικασία για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ δεν σταμάτησαν. Ως ειροποιός τον λόγο έλαβε ο Παύλος Γερουλάνος ο οποίος με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter εμφανίστηκε ενωτικός καλώντας όλους να επιδείξουν «σοβαρότητα και αίσθημα ενότητας».

Ο ίδιος επισημαίνοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ βγήκε ενισχυμένο από το χθεσινό  debate επειδή αποδείξαμε ότι μπορούμε να συνομιλούμε, παρά τις διαφωνίες μας, με συντεταγμένο και πολιτισμένο τρόπο» πρόσθεσε ότι «ουδείς δικαιούται να υπονομεύσει αυτό που καταφέραμε. Τεχνητές εντάσεις που δεν αφορούν κανέναν ουδόλως βοηθούν».

Ωστόσο στην ενότητα περιλαμβάνεται και η καταγγελία της Νάντιας Γιαννκοπούλου που είπε ότι το Mega παρεμβαίνει στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, καλώντας μονομερώς, όποιους επιθυμεί στο κανάλι του, ενώ η υποψήφια κατήγγειλε  πως η ίδια και ο Κατρίνης δεν κλήθηκαν να συμμετάσχουν στο ντιμπέιτ και ζήτησε, χωρίς να εισακουστεί, να αντιδράσουν όλοι οι υποψήφιοι; Είναι το ερώτημα που εκκρεμεί. 

Πέραν αυτών, κορυφώνεται η κόντρα μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, καθώς πλησιάζουμε την 6η Οκτωβρίου, ημέρα διεξαγωγής του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών. Και μετά τις χθεσινές κλαταγγελίεςβ της Γιαννακοπούλου, σήμερα τη σκυτάλη έλαβαν ο Χάρης Δούκας και ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Αρχικά, ο Χ. Δούκας με ανάρτησή του κατήγγειλε στενούς συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη για «ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα» και ότι οι ίδιοι ότι «εδώ και πάρα πολύ καιρό μου επιτίθενται με τη ρητορική της δεξιάς και της ακροδεξιάς».

«Το ποτήρι ξεχείλισε» τόνιζε ο δήμαρχος Αθηναίων προσθέτοντας ότι «έφτασαν στο σημείο να αναπαράγουν αυτούσια τη λάσπη που τροφοδοτεί το Μαξίμου σε βάρος μου».

Απαντώντας, από το περιβάλλον του Νίκου Ανδρουλάκη σημείωναν «κανένας στενός συνεργάτης του κ. Ανδρουλάκη δεν έχει καταφερθεί με ανάρμοστο τρόπο εναντίον κανενός υποψηφίου» και πρόσθεταν ότι «καλό θα είναι να περιφρουρήσουμε όλοι μας ανεξαιρέτως μια διαδικασία, που οι πάντες αναγνωρίζουν ότι εξελίσσεται σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού».

«Ας μην ψάχνουν κάποιοι σωσίβιο σε μια τεχνητή πόλωση» πρόσθεταν οι ίδιες πηγές.

τας από όλους. Στην πράξη. Όχι στα λόγια. Και να σκεφτόμαστε όλες και όλοι ότι τη Δευτέρα, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της κάλπης την Κυριακή, στο ίδιο κόμμα θα είμαστε. Το οφείλουμε στην Παράταξη, το οφείλουμε στην Πατρίδα», επεσήμανε ο Π. Γερουλάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: