ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Ο κ. Κουνάβης μετατρέπεται σε ''σταθμάρχη'' της ΝΔ


Δεν αρκείται στην θέση του  προέδρου της ΝΟΔΕ και επέκτεινε την δραστηριότητά του πέραν των... τελωνιακών ανησυχιών του!

Σε προηγούμενη ανάρτηση στο Istologio έκανα αναφορά στην ΝΔ, που και αυτή έχει ανάγκη από ισχυρή προσωπικότητα για την κάθοδο στις δημοτικές εκλογές, και δεν μπορώ να μην θυμηθώ ότι ο κ. Κουνάβης  της ΝΟΔΕ Αχαΐας ΝΔ μετετράπη σε ''Σταθμάρχη'' ΟΣΕ,μέσω Κατσιγιάννη! 

Και  όντως προσπάθησε με πολύ φιλότιμο να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του, παρότι τελώνης,  για άλωση των εκλογών του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών με την χρήση δικών του παιδιών, αλλά αποτυγχάνοντας, τουλάχιστον βόλεψε τα παιδιά, όπως και την κόρη του κ. Κατσιγιάννη, που ήταν  υποψήφιος στον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών (και συνεργάτης του αποστάτη του ΠΑΣΟΚ στις Περιφερειακές του 2019 Σπηλιόπουλου) ως σταθμάρχη ΟΣΕ στην Θεσσαλονίκη, με μπλοκάκι επτάμηνης θητείας, ενώ δύο από τα παλικαράκια του κ. Κουνάβη (ονόματι Στεφ. Π. και Θαν. Σ.) βολεύτηκαν κλειδούχος και σταθμάρχης  στον ΟΣΕ και αυτά.

Ο παλαιοκομματισμός των «δικών μας παιδιών» στο μαγαλείο του!

Αλλά ανακύπτει έτσι το ερώτημα: Ποια είναι η σχέση του κ. Κουνάβη με το εμπόριο; Τι είναι τελικά; Τελώνης,  Έμπορος; Σταθμάρχης; Κομματικός της ΝΔ;

Ο ψόγος δεν είναι για τους νέους που απελπισμένα ψάχνουν μία θέση στον ήλιο, να κάνουν μεροκάματο για να ζήσουν, αλλά γι αυτούς που εκμεταλλεύονται την κακή μοίρα των νέων για να αποκομίσουν πολιτικούς οπαδούς! 

Τα οποία παιδιά εξώθησαν, ώστε να απειληθεί με αδιάλυση η εκλογική διαδικασία του Εμπερικού Συλλόγου Πατρών και να επέμβη η εισαγελέας για την αποτροπή της απειλής! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαβάστε εδώ, αν θέλετε να μάθετε κ. Γεραπετρίτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: