ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Φ. Ζαΐμης: Έλλειψη διανομέα στα ΕΛΤΑ Διακοπτού

Για το ζήτημα συναλλαγών των πολιτών, μέσω ΕΛΤΑ, Διακοπτού παρενέβη ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνας Ζαΐμης μέσω σχετικής επιστολής στον διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΛΤΑ, Γρηγόριο Σκλήκα.

«Πρέπει  να αναζητηθεί μία κατάλληλη λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα άμεσα, ώστε να αντιμετωπισθεί η πολύμηνη ταλαιπωρία, στην οποία αιφνιδίως υπεβλήθησαν και υποβάλλονται καθημερινώς οι πολίτες των ανωτέρω περιοχών Διακοπτού, Ελαιώνα, Κερνίτσας, Μαμουσιάς κλπ», τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Ζαΐμης. Να αναφερθεί ότι στο ως άνω υποκατάστημα δεν υπηρετεί κανένας διανομέας για μεγάλο χρονικό διάστημα, από τα μέσα Καλοκαιριού του έτους 2022, όταν, αιφνιδίως, κενώθηκε η οικεία θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: