ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Ειδήσεις από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας


Επίσκεψη Δημοσιογράφων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Δημοσιογράφοι από ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας φιλοξενήθηκαν στην Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία, από την Παρασκευή 24 έως και την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023.

Οι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν σε ορεινούς όγκους των δύο Περιφερειακών Ενοτήτων και συγκεκριμένα, κατά την πρώτη ημέρα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα πλεονεκτήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τον Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής ΠΔΕ, σε μικρή εκδήλωση υποδοχής που τους έγινε στο ξενοδοχείο Moxy Πάτρας.

Νέο πρόγραμμα για αγρότες για τη Δυτική Ελλάδα

Άνοιξε η πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στο πλαίσιο της Δράσης 4.1.5: «Υλοποίηση επενδύσεων με στόχο την ανθεκτικότητα, τη βιωσιμότητα και την ψηφιακή οικονομική ανάκαμψη των γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του υπομέτρου 4.1 «Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Στόχος είναι η επίτευξη ανθεκτικής, βιώσιμης και ψηφιακής οικονομικής ανάκαμψης των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, ώστε οι δικαιούχοι να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις υφιστάμενες αλλά και τυχόν μελλοντικές συνέπειες της πανδημίας ή όποιου άλλου κινδύνου προκύψει.

Ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου σε Φαρρές και Βασιλικό

Ένα έργο καίριας σημασίας για την προστασία της δημόσιας υγείας των κατοίκων σε περιοχές του δήμου Ερυμάνθου, μπαίνει σε φάση υλοποίησης, καθώς σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, παρουσία του Δημάρχου Ερυμάνθου Θεόδωρου Μπαρή,  προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου «Ολοκλήρωση Εσωτερικού Αποχετευτικού Δικτύου στους οικισμούς Φαρρών και Βασιλικού του Δήμου Ερυμάνθου».

Ο Φ. Ζαίμης στο 9οForum Διαπεριφερειακής Συνεργασίας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε σε εκδήλωσης δικτύωσης, παρουσίασης ιδεών για μελλοντικά έργα συνεργασίας μέσα από την διαπεριφερειακή συνεργασία και τις προτεραιότητες της ΕΕ, στο πλαίσιο του 9ουForum Διαπεριφερειακής Συνεργασίας του Προγράμματος INTERREG EUROPE, που πραγματοποιήθηκε στην Στοκχόλμη της Σουηδίας στις 15 Μαρτίου 2023.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Πανεπιστημίου Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: