ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Σκοτώθηκε ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ!

 

Ύποπτο τροχαίο με θάνατο σημαντικού μάρτυρα για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα από τη στιγμή του τραγικού τροχαιου δυστυχήματος που σημειώθηκε την Κυριακή (26/03) στο Λαγονήσι και στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 67χρονος Δ/ντής Κυκλοφορπίας του ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Χρυσάγης, ενώ το Open ευθυγραμμιζόμενο με το Μαξίμου βγάζει δημοσίευμα που βαλλει κατά της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων που ζητά ασφάλεια στην εκκινηση των τρένων.

Στα συγκλονιστικά πλάνα που προβλήθηκαν μέσα από τη συχνότητα του MEGA, φαίνεται η μηχανή του Κωνσταντίνου Χρυσαύγη να περνάει και να χάνεται στους θάμνους της παραλιακής Αθηνών- Σουνίου, ενώ στη συνέχεια μετά τη θανατηφόρα σύγκρουση, φαίνεται το σώμα του άτυχου διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ να βρίσκεται στον αέρα.

Το δυστύχημα έγινε στο 38,5 χιλιόμετρο της παραλιακής Αθηνών- Σουνίου στο Λαγονήσι, ενώ τα στοιχεία του 67χρονου θύματος, ο οποίος ήταν υπεύθυνος της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου, είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα Δευτέρα (27/03).

Συγκεκριμένα, η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 67χρονος Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, με κατεύθυνση το Σούνιο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο αντίρροπα κινούμενα οχήματα και συγκεκριμένα ένα Ι.Χ. φορτηγάκι και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του μοτοσικλετιστή και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του αυτοκινήτου. Για την ώρα δεν έχει αποσαφηνιστεί το πώς και το γιατί ο 67χρονος βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα, ωστόσο σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει υπαιτιότητα από το μέρος των οχημάτων με τα οποία συγκρούστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από καταθέσεις, ο οδηγός έκανε προσπέραση σε ευθεία, ενώ πρώτα συγκρούστηκε με το βαν και εν συνεχεία με το Ι.Χ.

Το θύμα ήταν το πρόσωπο «κλειδί» για την επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Στον ΟΣΕ είναι όλοι συγκλονισμένοι από την είδηση του θανάτου του 66χρονου ο οποίος «κρατούσε» την κυκλοφορία και την ασφάλεια του ΟΣΕ.

Ο τραγικός θάνατος του διευθυντή του ΟΣΕ δεν συνδέεται λένε, με κανέναν τρόπο με το σιδηροδρομικο δυστύχημα στα Τέμπη

Ο 66χρονος είπε ότι είχε βρει τον τρόπο με τον οποίο θα ξεκινήσει και πάλι η κυκλοφορία των τρένων με ασφάλεια. Σημείωσε ότι πρόβλημα είναι ότι δεν δίνει άδεια χρήσης του GSMR η ΡΑΣ. Ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ είπε επίσης ότι εντόπισε ένα άρθρο στον κανονισμό που λέει ότι ο ΟΣΕ θα έχει την τελική ευθύνη για τη λειτουργία του συστήματος που πιάνει και μέσα στα σήραγγες.

 Μάλιστα κορυφαίο στέλεχος του ΟΣΕ είπε όταν φτάσει στον προορισμό του να του στείλει το επίμαχο άρθρο προκειμένου να «τρέξουν» οι διαδικασίες. Αυτό ωστόσο δεν συνέβη, καθώς ο 66χρονος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο που σημειώθηκε την Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: