ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Θεατρικό που θα συνεισφέρει στην εθνική μας αυτογνωσία

 
Η Αναστασία Ευσταθίου για το "Είτε θάνατος! Είτε λευτεριά!"

"Είτε θάνατος! Είτε λευτεριά!" στο πνεύμα των ημερών... Στην πρώτη παρουσίαση του θεατρικού έργου με εκλεκτούς συμπορευτές και φίλους στο πάνελ και στο κατάμεστο θέατρο επίκεντρο της Πάτρας. 
 
Παρουσιάσεις υψηλού επιπέδου για το περιεχόμενο, το ύφος, τη γλώσσα και έννοιες όπως η ταυτότητα, η εθνική συνείδηση, η σπουδαιότητα της έναρξης της επανάστασης από την Αχαία μα κυρίως για την αλήθεια του 21 μέσα από την ανθρώπινη σκοπιά. 
 
Αρθρωμένος με επιστημοσύνη και βαθιά γνώση λόγος από Πανεπιστημιακούς και ιστορικούς, αναγνώσεις από Αναβιωτές και παρεμβασεις από στελέχη της Αυτοδιοικησης και της Εκπαίδευσης. 
 
Ένα ιστορικό θεατρικό δρώμενο που θα συνεισφέρει στην εθνική μας αυτογνωσία.
 
Το θεατρικό κείμενο θα χτυπήσει την πόρτα των σχολείων με επιμορφώσεις και σεμινάρια για ψαγμένους εκπαιδευτικούς που θα αντιμετωπίσουν ουσιαστικά τον αγώνα της Εθνεγερσίας αναζητώντας τα αίτια και τις αλήθειες. 
 
Το βιβλίο εκδόθηκε με τη στήριξη του ΕΝΔΟΡΑΜΑ και μοιράστηκε δωρεάν στους παρισταμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: