ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

ΚΙΝΑΛΛ: Kάνε τον θυμό, απόφαση αλλαγής

 

Ο Αντώναρος από το Kokkino 105,5 σύστησε στον ΣΥΡΙΖΑ να μην βιάζονται και μιλούν για δεύτερες εκλογές γιατί μάλλον δεν θα χρειαστούν μετά το απογοητευτικό αποτέλεσμα που περιμένει τον Κυρ. Μητσοτάκη

Με κεντρικό σύνθημα «Κάνε τον θυμό, Απόφαση Αλλαγής» και έχει ως κύριους παραλήπτες τους νέους και τις αγωνίες τους για πολλές και καλές θέσεις εργασίας, αξιοκρατία, δικαιοσύνη και ασφάλεια, προχωρά τον προεκλογικό του αγώνα το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ, ενώ δηλώσεις του Α. Λοβέρδου στον ΣΚΑΪ προκαλούν ένταση στο κόμμα!

Οι δηλώσεις περί ανάγκης πρότασης προσώπου για πρωθυπουργό,  έφεραν αντιδράσεις στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη σχολίασαν πως "είναι πολιτικά παράδοξο ο Α. Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γ. Οικονόμου και τον Α. Σκέρτσο", πρόσωπα δηλαδή που προσφάτως έχουν τοποθετηθεί με ανάλογο τρόπο.

Ωστόσο, η ψηφιακή καμπάνια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ανοίγει τη διαβούλευση με τους πολίτες μέσω της Ψηφιακής Κοινωνίας digitalsociety.gr όπου είναι αναρτημένο το πρόγραμμα του Κινήματος.

«Αυτή η χώρα, γεννά θυμό, γιατί αποφασίζουμε για εκείνη πάντα με θυμό. Όμως αυτό πρέπει να το αλλάξουμε.

Και μαζί να αποφασίσουμε σε τι χώρα θέλουμε να ζούμε. Μπες στο digitalsociety.gr και κάνε τον θυμό, Απόφαση Αλλαγής», είναι το βασικό μότο της καμπάνιας.

Αυτά μετά την ημερομηνία των εκλογών την 21η Μαΐου, που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης δήλωσε επίσης ότι οι δεύτερες εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Ιουλίου, σε χρόνο τέτοιο δηλαδή που να μην συμπέσουν με τις πανελλαδικές εξετάσεις ή την καρδιά της τουριστικής περιόδου.

Ωστόσο ο Αντώναρος μιλώντας σήμερα στο Kokkino 105,5 σύστησε στον ΣΥΡΙΖΑ να μην βιάζονται και μιλούν για δεύτερες εκλογές γιατί μάλλον δεν θα χρειαστούν μετά το απογοητευτικό αποτέλεσμα που περιμένει τον Κυρ. Μητσοτάκη. Συνομιλώ κια αφουγκράζομαι τον παλμό των νεαρών οικογενειών παραδοσιακά δεξιών. Γόνοι τους δηλώνουν πως δεν θα ξαναψηφίσουν ΝΔ και άλλοι  προτιμούν ΣΥΡΙΖΑ! Γι αυτό μην βιάζεσθε. Θα έχουμε εκπλήξεις... είπε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: