ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να μιλά για το βαθύ κράτος!

 

Απάντηση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πόπης Τσαπανίδου στον πρωθυπουργό!

«Ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να μιλά για το βαθύ κράτος. Αυτό δηλαδή που η παράταξή του χτίζει επί 40 χρόνια. Μπορεί κάποιος να τα βάλει με τον ίδιο του τον εαυτό; 4 χρόνια τώρα, δεν έκανε καμία προσπάθεια. Αντίθετα, διογκώνει τα προβλήματα.

Και τα λέει την ημέρα που αποκαλύπτεται ότι ο ίδιος του ο υπουργός καταδικάστηκε, γιατί έκρυψε την περιουσία του για να μην πληρώσει τα χρέη του.

Τον ακούσαμε επίσης να λέει ότι θα συζητήσει με τους Ιταλούς επένδυση στα τρένα, όταν ο ίδιος του ο υπουργός, τους χάρισε επενδύσεις 600 εκατομμυρίων για τις οποίες είχαν συμφωνήσει.

Όσο για τα περί fake news για την ιδιωτικοποίηση του νερού, ο πρωθυπουργός ας ακούσει τον εαυτό του το 2018 σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Δεν πείθει πια. Η Ελλάδα θα αλλάξει. Αλλά με το σχέδιο της προοδευτικής μας κυβέρνησης».
 
Απάντηση Τσαπανπιδου στα ψεύδη Οικονόμου
 
«Ο κύριος Οικονόμου επιμένει να αντιλαμβάνεται την κυβέρνηση ως αντιπολίτευση. Έτσι δεν απαντάει σε αυτά που πρέπει να απαντήσει, για την τραγωδία στα Τέμπη, την συνεχιζόμενη συγκάλυψη, τα φαινόμενα εκτεταμένης διαφθοράς, τα βολέματα ακόμα και υπουργών του, τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, την ακρίβεια και το αίσθημα ανασφάλειας που νοιώθουν οι πολίτες. Και συμπεριφέρεται σαν η κυβέρνηση, να είναι αντιπολίτευση. Αφού το επιθυμεί τόσο πολύ, θα γίνει σύντομα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: