ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Σπιράλ: Το όραμά μας «για την Πάτρα του αύριο»

Ο Πέτρος Ψωμάς παρουσιάζει το όραμά του ...

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, στις 7.30μμ, στο Royal – Γνώριζε για Έσπερο κινήσεις της τελευταίας 2ετίας

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς θα παρουσιάσει το όραμά του για την Πάτρα σε μία ανοικτή προεκλογική ομιλία.

Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου στο Royal – Παλαιό Πτωχοκομείο, εν όψει των δημοτικών εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου. Ο επικεφαλής του σπιράλ πρόκειται να μιλήσει «για την Πάτρα τού αύριο» και η δημοτική παράταξη απευθύνει δημόσιο κάλεσμα για συμμετοχή των Πατρινών στην εκδήλωση.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: "Θα παρουσιαστούν όλοι οι άξονες του προγράμματος της δημοτικής παράταξης, όπως προέκυψαν μετά από επίμονη τετραετή δουλειά και επεξεργασία, μέσα από τις πολυμελείς ομάδες εργασίας που διαθέτει το σπιράλ: #Αθλητισμός, #Διοίκηση, #Κοινωνία, #Οικονομία, #Παιδεία, #Περιβάλλον, #Πολιτισμός, #Τεχνολογία, #Τουρισμός, #Υποδομές, #Εθελοντισμός και #Νεολαία.

Ετεροχρονισμένα το Σπιράλ και με διαφορά δύο χρόνων ζητά να έρθει το θέμα του Έσπερου προς συζήτηση σε μοναδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εσπευσμένα  μετά την ανακοίνωση της Ώρας Πατρών του Γιώργου Ρώρου.

Σε ανακοίνωσή του το Σπιράλ μιλά για  πρωτοβουλίες και κινήσεις της τελευταίας διετίας που γνωρίζει και αναφέρει:

«Σημειώνουμε πως έχουμε δομήσει, κατόπιν μελέτης, ένα αναλυτικό χρονολόγιο που αφορά τον χώρο και το κτίριο –από το 1932 που πρωτο-χτίστηκε μέχρι σήμερα. Διαθέτουμε επίσης λεπτομερές χρονολόγιο για τις πρωτοβουλίες και κινήσεις της τελευταίας διετίας, από όταν γνωστοποιήθηκε στην πόλη πως το ακίνητο ήταν προς πώληση. Όλα τα στοιχεία είναι στη διάθεση και στην κρίση των δημοτών της Πάτρας».

Όμως το ερώτημα παραμένει: Γιατί επί δύο χρόνια τώρα σιωπούσε;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: