ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το τροχαίο στο Λαγονήσι

Στις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου στο Λαγονήσι, όπου την Κυριακή το μεσημέρι έχασε τη ζωή του ο 66χρονος δ/ντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ αναφέρεταιι σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ήδη ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής ενώ στους δύο εμπλεκόμενους στο τροχαίο οδηγούς έχει γίνει λήψη αίματος, «προς ανίχνευση τυχόν αλκοόλης και τοξικών ουσιών».

Σημειώνεται ότι οι δύο οδηγοί μετά την προβλεπόμενη διαδικασία, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το μεσημέρι σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό οδηγού μοτοσικλέτας, ο οποίος ήταν ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ.

«Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, και συγκρούσθηκε διαδοχικά με διερχόμενα οχήματα» αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Καταλήγοντας, η ανακοίνωση αναφέρει ότι «διεξάγεται ενδελεχής έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος».

dvertisement


Δεν υπάρχουν σχόλια: