ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Αρχόντισσες του... σκότους οι σκάλες της Αγ. Νικολάου!

Παραμονή εθνικής επετείου το πιο κεντρικό σημείο της κάτω πόλης, εμβληματικό για την παρουσία του σε χάρτες τουριστικούς και καρτποστάλ, είχε τα... μαύρα του χάλια!


Παρασκευή βράδυ της 24 Μαρτίου 2023, παραμονή εθνικής επετείου, ανεβαίνοντας την Αγίου Νικολάου, αντίκρισα αυτήν την εικόνα. Απίστευτο κι όμως αληθινό! Οι σκάλες της Αγ. Νικολάου. Το πιο κεντρικό σημείο της κάτω πόλης, εμβληματικό για την παρουσία του σε χάρτες τουριστικούς και καρτποστάλ, είχε τα... μαύρα του χάλια. Όποια δικαιολογία και εάν προβάλλονταν δεν ευσταθούσε. 

Την επομένη το πρωί η Πάτρα θα ντυνόταν στα γαλανόλευκα της εθνικής επετείου και ο δήμαρχος κ. Πελετίδης θα έβγαζε έναν μακροσκελέστατον δεκάρικο υπέρ της παλιγγενεσίας του έθνους, στην πλ. Ομονοίας, μπροστά στην προτομή του Παν. Αναστασόπουλου (Καρατζά) εκπροσώπου του καταπιεζόμενου λαού! 

Και μετά πάλι, επιστροφή στην μουντή παγματικότητα της μιζέριας του κάποτε στολιδιού της Αχαΐας, και της πόλης του Δυτικού Πολιτισμού! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: