ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Διαβάστε εδώ, αν θέλετε να μάθετε κ. Γεραπετρίτη

Βουλή: Καταγγελία Γιαννούλη για νέο ρουσ...
Ο αν. τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστος Γιαννούλης έκανε λόγο για «μία ακόμα περίπτωση πρόσληψης σταθμάρχη από την “πίσω πόρτα” και εκτός ΑΣΕΠ».


Ρωτήστε και τον... βράχο της αξιοκρατίας πρόεδρο της ΝΟΔΕ της ΝΔ Αχαΐας, κ. Κουνάβη, πως προέκυψε το βόλεμα της σταθμάρχισσας Θεσσαλονίκης, από την Αχαΐα

Σε μία σημαντική καταγγελία προχώρησε στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου την Τετάρτη ο αν. τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστος Γιαννούλης.

Σύμφωνα με το   documentonews.gr, περιέγραψε μία ακόμα ρουσφετολογική πρόσληψη σταθμάρχη, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.

«Γνωρίζετε, κύριε υπουργέ, τον Γεράσιμο Κατσιγιάννη; Τον γνωρίζετε;» ρώτησε τον Γιώργο Γεραπετρίτη, χωρίς να παίρνει απάντηση. Και πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: 

«Ο κ. Κατσιγιάννης είναι μέλος του ΔΣ του ΟΣΕ. Έχω μπροστά μου μία Σύμβαση Παροχής Ανεξάρτητων Υπηρεσιών, όπου ο ΟΣΕ την 1η Αυγούστου του 2022 προσλαμβάνει ως σταθμάρχη την Κατσιγιάννη Αγγελική του Γεράσιμου με μία σύμβαση έξι μηνών για τα καθήκοντα σταθμάρχη στη Θεσσαλονίκη και η σύμβασή της λήγει 31 Μαρτίου του 2023».

Μάλιστα, ο κ. Γιαννούλης έκανε λόγο για «μία ακόμα περίπτωση πρόσληψης σταθμάρχη από την “πίσω πόρτα” και εκτός ΑΣΕΠ», εκφράζοντας τον φόβο ότι όλες οι υπόλοιπες περιπτώσεις προσλήψεων σταθμαρχών είναι ανάλογα ρουσφέτια, όπως αυτό του σταθμάρχη της Λάρισας, που ξεκίνησε την... καριέρα του από αγρότης!

Στη διάρκεια της δευτερολογίας του υπουργού, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον Γ. Γεραπετρίτη να απαντήσει «για το ρουσφέτι». «Να το ψάξω γιατί ξέρετε κάθε δελτίο παροχής υπηρεσιών δεν το γνωρίζω», ήταν η απάντηση του υπουργού, με τις πληροφορίες του documentonews.gr να μιλούν για πολύ στενή συγγενική σχέση ανάμεσα στη σταθμάρχη και το μέλος του ΔΣ του ΟΣΕ.

Και μέχρι να το ψάξει ο κ. Γεραπετρίτης, διορισμένος κοινοβουλευτικός από το καθεστώς Μητσοτάκη, να τον ενημερώσουμε εμείς και ίσως τον βοηθήσουμε να γνωρίσει τα έργα και τις ημέρες και του προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ, κ. Κουνάβη, μιας και ο Γεράσιμος Κατσιγιάννης στην Πάτρα είναι πρόσωπο γνωστό και μη εξαιρετέο.  

Ο κ. Κατσιγιάννης λοιπόν, ιδιοκτήτης φυτωρίου στην Παραλία Πατρών,  που κατατάσσεται κυρίως στους αγρότες και μη έχων στην ουσία εμπορική ιδιότητα,  με τον όρο που απαιτείται, αλλά παρακάμπτοντας αυτόν, με την συνδρομή του Προέδρου της ΝΔ κ. Κουνάβη και  της τοπικής ΝΔ  έβαλε υποψηφιότητα στις εκλογές του ΕΕΣ Πατρών για να αλώσουν την διοίκηση, με την συνδρομή παρατρεχάμενων παλικαράδων που προσπάθησαν να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα αμφισβήτησης του αποτελέσματος και φυσικά ο υποψήφιος της ΝΔ πάτωσε.

Μετά από αυτήν την προσφορά υπηρεσίας - που δεν ήταν η πρώτη, είχε προηγηθεί η υποψηφιότητά του στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο του 2019 με τον Σπηλιόπουλο, αποστάτη του ΠΑΣΟΚ, που στο δεύτερο γύρω στήριξε τον Νεκτ. Φαρμάκη, σε βάρος του Απ. Κατσιφάρα-   ο Σπηλιόπουλος που ανταμείφθηκε από την ΝΔ ως πρόεδρος του ΟΣΕ μοίρασε τα... χαρβαλίκια στον αχαιό Γεράσιμο Κατσιγιάννη, χαρίζοντάς του της αργομισθία του μέλος ΔΣ στο ΟΣΕ! Αυτήν την αργομισθία που κατήγγειλε την Τετάρτη και ο βουλευτής  αν. τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστος Γιαννούλης.

Κι από δώ και πέρα ακολουθεί το βόλεμα της κόρης Αγγελικής Γερασ. Κατσιγιάννη, ως σταθμάρχη Θεσσαλονίκης για έξι μήνες, παρακάμπτοντας το ΑΣΕΠ, φυσικά με την συνδρομή του μπαμπά.

Αλλά το βόλεμα δεν σταμάτησε εκεί. Μαθαίνω ότι και τα παλλικαράκια που συνέδραμαν για την θέση στον ΕΕΣ Πατρών, τον... έμπορο  μπαμπά, αποτυχόντα  Γεράσιμο Κατσιγιάννη, βολεύτηκαν στον ΟΣΕ, σύμφωνα με τους κώδικες αξιοκρατίας που χρησιμοποιούν στην ΝΔ.

Αυτή ήταν μία ακόμη συνεισφορά του κ. Κουνάβη στην εμπέδωση της... αξιοκρατίας της ΝΔ και στην Αχαΐα, με ευρύτερη επέκταση έως την Β. Ελλάδα.

Ή μήπως δεν είναι έτσι Πρόεδρε της ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ κύριε Κουνάβη;

Θα είχε ιδιαίτερη αξία η γνωστοποίηση της άποψής σας στα αναγραφόμενα παραπάνω.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: