ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Οι πρακτικές Μαυρογιαλούρου ζουν και βασιλεύουν!

-Να πρόεδρε, το βλέπει το Κολυμβητήριο που έρχεται πάνω σε ρόδες;

Οι φωτογραφίες που έχει αναρτήσει το Istologio G. Mosxou, είναι χαρακτηριστικές του μαθήματος περί δημοσίων σχέσεων, ενός σύγχρονου Μαυρογιαλούρου! Και εφόσον σκοπός του είναι να προσελκύσει τον φακό και τα βλέμματα επάνω του.
 
Άρθρον 1ον: Έντονες κινήσεις με τον δείκτη προτεταμένο, ώστε να στοχεύσεις στο τίποτε, αλλά αυτό να μην γίνεται αντιληπτό από τους μη μυημένους! 

Άρθρον 2ον: Ο φωτογράφος είναι μπασμένος στο κόλπο και αβαντάρει. Προϋποτίθεται ότι πρέπει να είναι το... δικό σου παιδί. Τι; Ξένα θα πάρουμε; Όπως είπε και ο Μπουμπούκος του Κούλη, με τις πολλές επενδύσεις στο Ελληνικό! 

Άρθρον 3ον: Φροντίζεις να δημοσιευτούν σε Μέσα  Μαζικής Αποβλάκωσης ήτοι ΜΜΕ, χωρίς να υποστείς την βάσανο της κριτικής. Τέλος πάντων για την αποφυγή της υπάρχουν και οι οικονομικοί ή κατασταλτικοί μηχανισμοί, που φροντίζουν σε περίπτωση που κάποια Μέσα παραβούν τον κανόνα υπέρ του δέοντος...

Η πάνω φωτογραφία είναι από την επιτόπια επίσκεψη παραγόντων της ΠΔΕ υπό τον περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη και του ΠΕΑΚ, υπό τον κ. Παπαδημάτο  στον χώρο του πρώην Κολυμβητηρίου, σήμερα.

Η κάτω φωτογραφία είναι από προ αειμνήστου χρόνου επίσκεψη κλιμακίου του Δήμου Πατρέων υπό τον Δήμαρχο κ. Πελετίδη στο πρ. Κολυμβητήριο με σκοπό την αναβάθμισή του.

Τα υπόλοιπα σχόλια δικά σας...

-Να δήμαρχε, εδώ θα κτίσουμε ένα Κολυμβητήριο ακόμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: