ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Κωνσταντοπούλειο: Νέο ΔΣ με την... ευλογία Αστυνομίας!



Γ. Πορφύρης: «ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ. Κρατηθείτε σε καρεκλές μην πέσετε. Ένας ενοικιαστής ΧΡΩΣΤΑΕΙ 1.000.000 ΕΥΡΩ από ενοίκια». Και κανείς δεν τον ενοχλεί!

Εν μέσω καταγγελιών, βίος και πολιτεία, τα όσα καταγγέλλονται και ενστάσεων και με την προστασία σεκιουριτάδων και Αστυνομίας(!) πραγματοποιήθηκαν προχθές το απόγευμα οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη της νέας ∆ιοικούσας Επιτροπής, του φιλανθρωπικού ιδρύματος Κωνσταντοπούλειος Οίκος Ευγηρίας, ενώ  η νεοεκλεγείσα ∆.Ε. εξέδωσε χθες ανακοίνωση, με την οποία προσπαθεί να απαντήσει στις καταγγελίες, που έχουν διαρρεύσει και δείχνουν πως ο εμφύλιος μαίνεται στο ϊδρυμα ασταμάτητα.

 Και σημειώνει ότι:

«Επιτεύχθηκε άνετη απαρτία, προς απογοήτευση όσων διά του Τύπου, αλλά και άλλων διαφόρων μέσων, διέδιδαν ότι δεν θα πραγματοποιηθούν, επικαλούμενοι διάφορους ανυπόστατους λόγους».

Πάντως πληροφορίες του Istologiou G. Mosxou αναφέρουν ότι επί 40 παρόντων, μετά την αποχώρηση των «οκτώ» μελών τα απομείναντα 32 μέλη, αποτελούσαν ικανή πλειοψηφία.  

Ο εμφύλιος που έχει ξεσπάσει στον Κωνσταντοπούλειο Οίκο Ευγηρείας, οφείλεται στην προσπάθεια ελέγχου της νέας Διοικούσας  από την πλευρά αυτών που ζητούν την εκποίηση της ακίνητης περιουσίας του, κάτι που η πλειοψηφία θεωρεί αντίθετο με τα συμφέροντα του Ιδρύματος, καθότι όπως λέγουν, σε εποχή κρίσης τα προσφερόμενα ακίνητα θα μεταβιβάζονταν με μειωμένους όρους αγοράς!

Στη νέα ∆.Ε. εξελέγησαν οι: Γιαννοπούλου Παναγιώττα, Δελδήμος Βασίλειος, Λεμέσιος Νικολ., Μακρυπόδης Κων., Χατζίρη Μαρία.

Που όμως η ισχύς των αμφισβητείται.

Γιάννης Πορφύρης: «Παρωδία εκλογικής διαδικασίας»
«Παρωδία εκλογικής διαδικασίας» κατήγγειλε ο πρόεδρος της Π.∆.Ε., καθηγητής, Γιάννης Πορφύρης, που στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb  μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Οι αγώνες(!) τώρα δικαιώνονται...  97 (ενενήντα επτά) ακίνητα του ιδρύματος γιατί μένουν νεκρά  κι αμπαρωμένα; Μήπως για να το κλείσουν;».
Κι ακόμη επικαλείται εκπαραθύρωσή του και γράφει:
«Σας ευχαριστώ όλους. Φεύγω αηδιασμένος πολύ, ή μάλλον νμε εκπαραθυρώνουν. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ. Να τους χαίρεστε!»


Δεν σταματάει όμως εκεί. Σε ενημέρωση προς το Istologio G. Mosxou, o κ. Πορφύρης αναφέρει, μεταξύ άλλων και τούτα μιλώντας για τις πηγές ζωής του Ιδρύματος:
«Το ίδρυμα ζει και πορεύεται από: 1) Τα ενοίκια των 300 περίπου ακινήτων που έχει. Τι συμβαίνει εδώ? Τα ΕΚΑΤΟ περίπου ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑ παρατημένα. Κανείς δεν φροντίζει να τα ενοικιάσει! Ψάξτε το ιστολόγιο που ΤΑΧΑ έχει το ίδρυμα και δείτε αν ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ! Κρέμασμα θέλουν οι υπαίτιοι.
2) ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ. Κρατηθείτε σε καρεκλες μην πέσετε. Ένας ενοικιαστής ΧΡΩΣΤΑΕΙ 1.000.000 ΕΥΡΩ απο ενοίκια! Βγήκε δικαστική απόφαση να τον σταματάνε για ΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ, να του πάρουν ότι εισπράττει ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ! Εδω με τέχνη ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ γιατι ειναι κολλητάρι ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΡΕΥΜΑΤΩΝ».
Επίσης:
«Ο έλεγχος χρόνια τώρα είναι στα χέρια των δύο μεγάλων κομμάτων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) Πως; Στενό κύκλωμα ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ & ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ. Επιστράτευση μέσω τοπικών κομματαρχών των αναλόγων μελών. ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ».
Κι ακόμη:
«Άλλο κεντρικό ακίνητο ενοικιασμένο σε ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ Οχι μόνο δεν του έπαιρναν ενοίκια, αλλά του ΕΔΩΣΑΝ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟ ΔΑΝΕΙΟ που τσέπωσε ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΙΠΟΤΕ και τα χρέη στο ΕΡΗΜΟ ΙΔΡΥΜΑ! και επί πλέον σε αυτόν τον καλλιτέχνη κρυφα και σκοτεινά για καμια δεκαριά χρόνια του έδωσαν προίκα ενα όροφο που επενοικίαζε σε Αλβανούς και ΤΣΕΠΩΝΕ τα ενοίκια! Ταλαίπωρο ιδρυμα».

Εκλογές με σεκιουριτάδες και αστυνομικά όργανα!
Σύμφωνα με την καταγγελία η διαδικασία έγινε «με παρόντες δημοτικούς υπαλλήλους, ειδικούς σεκιουριτάδες, αστυνομικά όργανα και 42 αυθορμήτως παρουσιασθέντα μέλη, χωρίς τήρηση αποστάσεων, μέτρων, με υλικά τάχα στα ράφια για στάχτη στα μάτια του κόσμου».
Ακόμη, δεν υπήρχαν οι προβλεπόμενοι υποψήφιοι (10 προβλεπόμενοι αναπληρωματικοί, ενώ το ψηφοδέλτιο είχε πέντε), και δεν υπήρχε καν υποψήφιος για την Ελεγκτική Επιτροπή.
Ο κ. Γιάννης Πορφύρης κατέθεσε ένσταση, υποστηρίζοντας ότι δεν εξετάστηκε από την Εφορευτική Επιτροπή, με συνέπεια -όπως αναφέρει- να μην συμμετάσχει ο ίδιος «στο εκλογικό πραξικόπημα», όπως το χαρακτήρισε.
Στην ένσταση, κατά του κύρους των εκλογών, ο κ. Πορφύρης παραθέτει, μεταξύ άλλων, ισχυρισμούς, ότι οι εκλογές διεξάγονται παράτυπα και παράνομα, καθώς δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες κατασταστικές διαδικασίες για την προετοιμασία τους κ. ά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η προσφυγή του κ. Πορφύρη, αλλά και άλλων μελών του ιστορικού ιδρύματος στη ∆ικαιοσύνη, προκειμένου να ακυρωθούν οι εκλογές.
Υπενθυμίζεται ότι οκτώ μέλη του Κωνσταντοπουλείου Οίκου Ευγηρίας είχαν προ ημερών ανακοινώσει την απόσυρσή τους, από τις εκλογικές διαδικασίες, ζητών τας την ακύρωση των εκλογών και νέα γενική συνέλευση. Την επιστολή συνυπέγραφαν οι: Αλ. Ανδρουλιδάκης, πάτερ Νικ. Γουρδούπης Δημ. Δριβίλας, Χρ. Ασημακόπουλος,  Αδρ. Βλάχος, Δημ. Μητρέλης, Δημ. Μποϊλές και Ιω. Φωτόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  
Καταγγελία του κ. Γιάννη Πορφύρη για το Κωνσταντοπούλειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: