ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Πάνος Ρήγας: Παραβίαση των ελληνικών συνόρων στον Έβρο

Σε διάβημα προς την Τουρκία έχει προχωρήσει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ με αφορμή με την αλλαγή της κοίτης του ποταμού Έβρου στο νότιο κομμάτι του και τη δημιουργία έλους το οποίο το καλοκαίρι ξεραίνεται και τον χειμώνα πλημμυρίζει δημιουργώντας μια νησίδα.


Όπως σημειώνεται στο kathimerini.gr τη μεταφορά της κοίτης εκμεταλλεύεται η Τουρκία προκειμένου να διεκδικήσει ελληνική περιοχή, η οποία φθάνει περίπου τα 16 στρέμματα.

Σύμφωνα μετο ίδιο δημοσίευμα τις τελευταίες εβδομάδες στοιχεία της τουρκικής στρατοχωροφυλακής και των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας της γειτονικής χώρας βρίσκονται, στη θέση Μελισσοκομείο, η οποία με βάση τους χάρτες του 1923 ανήκει στην Ελλάδα.

Παρέμβαση για το εν λόγω ζήτημα έκανε και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Ρήγας, σημειώνοντας ότι «μέχρι σήμερα υπάρχει παραβίαση των ελληνικών συνόρων στον Έβρο από την Τουρκία σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου. Ρωτάω την ελληνική κυβέρνηση και το ΥΠΕΘΑ αν ισχύει και γιατί το έχουν επιτρέψει. Υ.Γ Μην προσπαθήσουν να το αρνηθούν αν ισχύει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: