ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Π. Πολάκης: Επιμένω, υπάρχουν πολιτικοί που τα πήραν!

«Η χειρότερη περίοδος που φαγώθηκαν πολλά λεφτά και αυτό έγινε και συνείδηση σε έναν κόσμο που πεινούσε, 1996-2004 και συνεχίστηκε και την περίοδο Καραμανλή και την περίοδο των μνημονίων. Τα φάγανε από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Έγκλημα του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ εκείνη η περίοδος» τόνισε στη συνέντευξή του στον Alpha o Παύλος Πολάκης.


«Πρέπει να υπάρχει Δικαιοσύνη για όσους μας οδήγησαν στη χρεωκοπία. Η Δικαιοσύνη, ευθύνεται που δεν μπήκε κανείς στη φυλακή. Παραδικαστικό μπορεί και να λειτουργούσε και επί ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζονται βαθιές θεσμικές τομές στη Δικαιοσύνη. Δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε τον κρατικό μηχανισμό και αυτό μας κόστισε»

«Γλιτώσαμε τα χειρότερα με την πανδημία. Διαφωνώ με κάποια από αυτά που έχει πει ο Σωτήρης Τσιόδρας αλλά είναι ένας καλός επιστήμονας. Εγώ δεν θα τον έβαζα επικεφαλής της επιτροπής. Είναι καλός αλλά δεν είναι ο μοναδικός λοιμοξιωλόγος της χώρας».

Και για την στάση του υπ. Υγείας επί Σαμαρά Άδ. Γεωργίαδη ξεκαθάρισε: «Και βέβαια λέω πως δεν είναι έντιμος»

«Χωρίο που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει κι εγώ αυτό που έκανα ήταν να δείξω το χωριό. Με τον κ. Γεωργιάδη εκπροσωπούμε διαφορετικούς κόσμους. Και βέβαια λέω πως δεν είναι έντιμος».

«Έπαιρναν τη γυναίκα μου τηλέφωνο και της έλεγαν πως "θα σου στείλουμε τον άνδρα σου χωρίς κεφάλι". Έπαιρναν τηλέφωνο τις κόρες μου και τους έλεγαν πως "θα παίζουμε μπιλιάρδο με το κεφάλι του μπαμπά σας στα μπιλιαρδάδικα του Πειραιά". Η στήριξη αυτής της οικογένειας, μου δίνει τη δύναμη να κάνω αυτά που κάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: