ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

115 εκατ. ευρώ στις αεροπορικές, μηδέν στο λαό!

Μέτρα στήριξης των αερομεταφορών με ενίσχυση 115 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε η κυβέρνηση, με τον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών και τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Χρ.Σπίρτζη να κάνει λόγο για «κέρδη για λίγους ιδιώτες, ζημίες μόνο για τον ελληνικό λαό» 


Τη δέσμη μέτρων για τη στήριξη του τομέα των αερομεταφορών δημοσιοποίησε η κυβέρνηση, σύμφωνα με την οποία θα δοθούν 115 εκατ. ευρώ.

«Η Ολυμπιακή χαρίστηκε στην MIG από τη ΝΔ για 1€. Το είχαν και το έχουν καμάρι οι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη», σχολίασε ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter

Ο ίδιος τονίζει δε ότι «η «στήριξη» που έδωσαν σήμερα στην Aegean - για τρεις μήνες υγειονομικής κρίσης, - είναι 120 εκ. Κέρδη για λίγους ιδιώτες, ζημίες μόνο για τον ελληνικό λαό»

Δεν υπάρχουν σχόλια: