ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Ο Αλέξης παρουσιάζει την αντιμετώπιση της πανδημίας




Και ο νέος... Μωυσής την οικονομική ύφεση, που κατάφερε, μιλώντας στην Ζαχαρέα - Ρουσοπούλου


Ενώ σε αντιπερισπασμό ο νέος... Μωυσής θα δώσει συνέντευξη, σε ελεγχόμενο περιβάλλον, στην Μάρα Ζαχαρέα, σύζυγο του γνωστού Ρουσόπουλου της ΝΔ, εμπλεγμένου στην υπόθεση του Βατοπεδίου-Εφραίμ, προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις δυσμενείς επιπτώσεις της κακοδιαχείρισης της πανδημίας από τον Μητσοτακέικο εσμό και την ύφεση που χτυπά την πόρτα της ελληνικής Οικονομία, σε λίγη ώρα, σήμερα Δευτέρα 25 Μαΐου, στις 18:30, ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει στο Ζάππειο Μέγαρο το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ύψους 24 δισ. ευρώ, υπό τον τίτλο «Μένουμε Όρθιοι».


Τους βασικούς άξονες του προγράμματος θα παρουσιάσει, όπως προαναφέρθηκε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.


Την εξειδίκευση ανά τομέα θα κάνουν οι αρμόδιοι τομεάρχες της Κ.Ο., Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Έφη Αχτσιόγλου, Οικονομίας Νίκος Παππάς και Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτος.



Σημείωση: Η παρουσίαση θα προβληθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη σελίδα του Προέδρου, του ΣΥΡΙΖΑ , της ΑΥΓΗΣ, το left.gr. το stokokkino.gr και θα καλυφθεί ραδιοφωνικά από το Ρ/Σ στο Κόκκινο 105,5 , στην Πάτρα.


Άρα  συντονιζόμαστε στο Κόκκινο Πάτρας 107,7 και παρακολουθούμε το πρόγραμμά του.


Πρώτη προσπάθεια προσέγγισης του ΣΥΡΙΖΑ στη λεγόμενη "μεσαία τάξη"
Σε άρθρο του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΕΡΖΗ, στην «Εφημερίδα των Συντακτών», μεταξύ άλλων αναφέρονται τα παρακάτω:
«Σήμερα το απόγευμα στις 7, στο Ζάππειο, ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει τις βασικές πτυχές του επικαιροποιημένου προ-γράμματος του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο «Μένουμε Ορθιοι», το πρώτο μέρος του οποίου είχε γίνει γνωστό κατά τη διάρκεια της καραντίνας μέσω διαδικτυακής εκδήλωσης.
Το στοίχημα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι η συγκέντρωση αυτή να αποδειχτεί πετυχημένη -κυρίως επικοινωνιακά- σε σχέση με την προηγούμενη και γι’ αυτό άλλωστε επιλέχτηκε η λύση της ανοιχτής εκδήλωσης σε ένα μέρος όπου περίπου 2 χρόνια πριν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωνε τα καλά νέα από τις Βρυξέλλες που σηματοδότησαν την έξοδο από τα μνημόνια λίγους μήνες αργότερα, τον Αύγουστο του 2018.
Στην αξιωματική αντιπολίτευση δίνουν μεγάλη σημασία στην αποψινή εκδήλωση κι έτσι στο Ζάππειο αναμένεται να παραστούν αρκετοί τομεάρχες του κόμματος όπως και πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Για πολλούς η εκδήλωση αποτελεί την πρώτη προσπάθεια προσέγγισης του ΣΥΡΙΖΑ στη λεγόμενη "μεσαία τάξη", η οποία αναμένεται να σηκώσει μεγάλο ποσοστό από το βάρος της κρίσης μετά την πανδημία.
Στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι η εξαγγελθείσα πολιτική της κυβέρνησης στη διαχείριση του οικονομικού σκέλους της κρίσης ήδη προκαλεί δυσαρέσκεια σε μεγάλο κομμάτι των παραγωγικών τάξεων και στο πλαίσιο αυτό θέλουν να αρχίσουν να κεφαλαιοποιούν αυτή την κατάσταση.
Γνωρίζουν επίσης πως τα δύσκολα είναι μπροστά και ότι είναι πολύ πιθανό σε λίγο καιρό να αναζητείται με το... φανάρι η μεσαία τάξη, ενώ παράλληλα υπάρχει μεγάλη ανησυχία και για τους χιλιάδες εργαζόμενους στους τομείς που χτυπήθηκαν κι εξακολουθούν να πλήττονται από την πανδημία.
Ο Αλέξης Τσίπρας συχνά το τελευταίο διάστημα έχει μιλήσει για τον φόβο της "χαμένης γενιάς" και έχει αναφερθεί εκτενώς στις θυσίες της κοινωνίας κατά την περίοδο των μνημονίων, γνωρίζοντας πως ο κόσμος δεν αντέχει άλλη πίεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: