ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Καταγγελία του κ. Γ. Πορφύρη για το Κωνσταντοπούλειο




Τραγελαφικά όσα συμβαίνουν.- «Ο έλεγχος χρόνια τώρα είναι στα χέρια των δύο μεγάλων κομμάτων Πως; Με στενό κύκλωμα κομματικών υποψηφίων και ψηφοφόρων» - Ποια είναι η στάση του Δήμου Πατρέων ως εποπτεύουσα αρχή;





Σε καταγγελία που απέστειλε στο Istologio G. Mosxou, ο κ. Γιάννης Πορφύρης, μιλά για τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στο ίδρυμα. Και νιώθοντας απογοητευμένος, αναφέρει:

«Το καταστατικό είναι στα μέτρα επιβητόρων.
Ο έλεγχος χρόνια τώρα είναι στα χέρια των δύο μεγάλων κομμάτων Πως; Στενό κύκλωμα κομματικών υποψηφίων και ψηφοφόρων. Επιστράτευση μέσω τοπικών κομματαρχών των αναλόγων μελών. Καλά στημένο το παιχνίδι.
Οι εκάστοτε διοικούντες φρόντιζαν στη Δ.Ε, να εκλέγονται άσχετοι με το διοικείν και το επιχειρείν. Στο Συμβούλιο, έβγαζαν καντηλανάφτες, μπουλνοζιέρηδες, τοκιστές, σουλατσαδόρους, λουκουματζήδες, αποτυχημένους άσχετους παραδικαστικών κυκλωμάτων, σκληρούς μεσίτες και εργολάβους που έπαιρναν εργολαβίες από το δόλιο ίδρυμα. Τώρα είμαστε στο στάδιο του "πάρτα όλα"».

Κι ακόμη: 

«Το ένα τρίτο των ακινήτων παραμένει  ανοίκιαστο.
Ένας ενοικιαστής χρωστάει 1.000.000 ευρώ από ενοίκια! Βγήκε δικαστική απόφαση, αλλά ουδέν. Άλλο κεντρικό ακίνητο ενοικιασμένο σε καλλιτέχνη. Οχι μόνο δεν του έπαιρναν ενοίκια, αλλά του έδωσαν σεισμόπληκτο δάνειο που τσέπωσε. Δεν έφτιασε τίποτε και το χρέος έμεινε στο Ίδρυμα, που καταλήγει πάρκινκ γερόντων για να τσεπώνουν τα δικαιούμενα λαίμαργα παιδιά και συγγενείς».

Επίσης:

«Το ίδρυμα χωράει 120 άτομα. Πρέπει να εισάγονται σε αυτό και ολόφτωχα άτομα, αλλά και με κάποια συνταξούλα». Όμως τα Ε9 κάποιων τροφίμων, άλλα μαρτυρούν!

Ερώτημα όμως προκαλείται, ως προς το ποια είναι η στάση του Δήμου Πατρέων έναντι αυτών που συμβαίνουν, καθότι εκπροσωπείται ως εποπτεύουσα αρχή.

Αναλυτικότερα, καταγγελία του Γιάννη Πορφύρη προς το Istologio G. Mosxou αναφέρονται τα παρακάτω:
 

Ολόκληρη η καταγγελία του κ. Γιάννη Πορφύρη

«Αγαπητέ φίλε Γιώργο,
 

Και μόνο που σε άγγιξε το πολύ σοβαρό θέμα με κάνει να σε συγχαρώ, να νοιώσω υπερηφάνεια που σε έχω χρόνια φίλο.
Το γενικο πρόβλημα είναι ότι ισοπεδωνονται χρονια τωρα όσα φιλάνθρωπα ευεργετήματα ΑΤΟΜΑ ΕΥΣΠΛΑΧΝΑ χάρισαν στο συνάνθρωπο και στο ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ από αγνή αγάπη στο συνάνθρωπο που είναι φτωχός και ανήμπορος.


Τρανά παραδείγματα τα ΔΥΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ που τα έκανε η εκεί ΑΡΧΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ξενοδοχεία για φραουλάδες ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ. Και εκει τα έκλεισαν και πέταξαν έξω τα ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ...


Προσωπικά εγώ ολομόναχος ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑ το έτερο Γηροκομείο της Ναυπάκτου ΞΥΚΕΙΟ - ΚΑΠΟΡΔΕΛΕΙΟ που χρηματοδοτούσε εξάδερφος της μητέρας μου ο αείμνηστος Γιάννης Ξύκης και μου την έπεσαν ΟΜΑΔΙΚΑ, με δικασαν με δόλο στελνοντας το κλητήριο θέσπισμα σε λάθος διεύθυνση ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΜΕ ΕΡΗΜΟΔΙΚΑΣΟΥΝ και ακόμα δεν ξεμπέρδεξα.


ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ.
Εδω τα πράγματα είναι ζοφερά. Εδω είμαι απλό μέλος με συνδρομή βοηθείας ετήσια που πληρώνω ανελλιπώς. Μέσω των συλλόγων που συμμετέχω έχω πάει επτά φορές με τα χορευτικά μας, διασκεδάσαμε τα γηρατειά, πήγαμε ότι μικροβοήθεια μπορέσαμε και δεν πάψαμε να το αγαπάμε.


Με λύπη διαπίστωσα ότι εδω ναι μεν υπάρχει ένας παράδεισος, μια Ελβετία ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΙΚΑ, αλλά ΣΠΡΩΧΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ.


ΠΩΣ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?


Χρόνια τώρα βόσκει το σαράκι. Να οι ατίες, μην βλέπουμε ονόματα γιατι εδω η συζήτηση πάει σε ημερονύχτια.
 

ΑΙΤΙΑ ΠΡΩΤΗ:

Το καταστατικό είναι στα μέτρα ΕΠΙΒΗΤΟΡΩΝ κοινώς ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ.


ΑΙΤΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ:


Ο έλεγχος χρόνια τώρα είναι στα χέρια των δύο μεγάλων κομμάτων Πως? Στενό κύκλωμα ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ & ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ


Επιστράτευση μέσω τοπικών κομματαρχών των αναλόγων μελών ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.


ΑΙΤΙΑ ΤΡΙΤΗ


Οι εκάστοτε διοικούντες φρόντιζαν να είναι ΑΣΧΕΤΟΙ με το ΔΙΟΙΚΕΙΝ και ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ. Στο Συμβούλιο, έβγαζαν καντηλανάφτες, μπουλνοζιέρηδες, τοκιστές, σουλατσαδόρους, λουκουματζήδες, αποτυχημένους άσχετους παραδικαστικών κυκλωμάτων, σκληρούς μεσίτες και εργολάβους που έπαιρναν εργολαβίες από το δόλιο ίδρυμα, ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ του "ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ".
 

ΑΙΤΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ:
 

Οι πηγές ζωής του! Να το κάνω λιανά. Το ίδρυμα ζει και πορεύεται από: 

1) Τα ενοίκια των 300 περίπου ακινήτων που έχει.Τι συμβαίνει εδώ? Τα ΕΚΑΤΟ περίπου ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑ παρατημένα, Κανείς δεν φροντίζει να τα ενοικιάσει! Ψάξτε το ιστολόγιο που ΤΑΧΑ έχει το ίδρυμα και δείτε αν ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ! Κρέμασμα θέλουν οι υπαίτιοι.
 

2) ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ. Κρατηθείτε σε καρεκλες μην πέσετε. Ένας ενοικιαστής ΧΡΩΣΤΑΕΙ 1.000.000 ΕΥΡΩ απο ενοίκια! Βγήκε δικαστική απόφαση να τον σταματάνε για ΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ, να του πάρουν ότι εισπράττει ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ! Εδω με τέχνη ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ γιατι ειναι κολλητάρι ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΡΕΥΜΑΤΩΝ.
 

3) Άλλο κεντρικό ακίνητο ενοικιασμένο σε ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ Οχι μόνο δεν του έπαιρναν ενοίκια, αλλά του ΕΔΩΣΑΝ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟ ΔΑΝΕΙΟ που τσέπωσε ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΙΠΟΤΕ και τα χρέη στο ΕΡΗΜΟ ΙΔΡΥΜΑ! και επί πλέον σε αυτόν τον καλλιτέχνη κρυφα και σκοτεινά για καμια δεκαριά χρόνια του έδωσαν προίκα ενα όροφο που επενοικίαζε σε Αλβανούς και ΤΣΕΠΩΝΕ τα ενοίκια! Ταλαίπωρο ιδρυμα..
 

4) ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΓΕΡΟΝΤΩΝ για να τσεπώνουν τα δικαιούμενα ΛΑΙΜΑΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ και ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.Ας αναλύσουμε το θέμα.

Το ίδρυμα χωράει 120 άτομα. Πρέπει να εισάγονται σε αυτό και ολόφτωχα άτομα, αλλά και με κάποια συνταξούλα. Απο την συνταξούλα ο νόμος λέει, ΤΑ 4/5 ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ και το 1/5 ΣΤΟΝ ΤΡΟΦΙΜΟ για χαρτζηλίκι! Αν πάει έλεγχος και ΤΣΕΚΑΡΕΙ α) χαρτιά συνταξεων, β) Ε! και Ε9 θα τραβάει τα μαλλιά του. ΧΑΟΣ! Εδω πληρώνουν ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΟΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ και ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΚΗΝ ΤΩ ΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ!


Βαρέθηκα να απαριθμώ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ ΟΛΑ.
 

Τα υπόλοιπα αντλειστε τα από τα κατα καιρούς δημοσιεύματα.
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.


Ερώτηση: Πότε μαλλώνουν οι ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ? ¨οταν συγκρούονται οι γνώμες, ΤΟ ΛΕΩ ΛΙΓΟ ΚΟΜΨΑ.
Εγω ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ σκέτος εθελοντής. Ανέλαβα την προεδρία αλλά δυσαρέστησα ΤΙΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΣΕΣ που με ήθελαν ΒΟΥΒΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ των όποιων ορέξεων τους.
 

Ο Μπαρμπαγιάννης δεν τα ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΥΤΑ. Κήρυξα ΑΝΕΝΔΟΤΟ έβγαλα προς τα έξω αρκετα ΚΑΤΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και πέραν τούτων τον αγωνα τον καλον ηγώνισμαι, ΤΗΝ ΠΙΣΤΙΝ ΤΕΤΗΡΗΚΑ, ΤΟΝ δρόμο τετέλευκα. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΑΚΟΜΗ:
Κωνσταντοπούλειο: Νέο ΔΣ με την... ευλογία Αστυνομίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: