ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Τσίπρας: Να στηριχθούν εργασία και επιχειρηματικότητα


Συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Alpha και στον δημοσιογράφο Σρόιντερ

Πλήρης η σύγκρουση διαφορετικών αντιλήψεων με όσα κάνει η κυβέρνηση τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του υπογραμμίζοντας ότι τα μέτρα της κυβέρνησης είναι ανεπαρκή. 

«Θετική εξέλιξη» χαρακτήρισε την πρόταση της Κομισιόν για το πακέτο στήριξης ωστόσο πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να βιαστούμε να πανηγυρίσουμε χωρίς να δούμε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι πρόκειται για μια θετική εξέλιξη για όλο τον ευρωπαϊκό νότο. 

Παρόλο που δεν είναι όλο το πακέτο που είχε ζητηθεί υπάρχουν θετικά στοιχεία όπως, η αμοιβαιοποίηση “κάποιου είδους” χρέους, τον καταμερισμό με βάση τις ανάγκες και την αύξηση του κοινοτικού προϋπολογισμού που αποτελεί “πάγια δικδίκηση των προοδευτικών δυνάμεων και του Νότου”.

«Αυτή η εξέλιξη γίνεται και εξ ανάγκης καθώς το “σκληρό ευρωπαϊκό ιερατείο” και η “σκληροτράχηλη της οικονομικής ορθοδοξίας” Γερμανία συνειδητοποίησε ότι κρύβεται ένας “συστημικός κινδύνος” από τη διόγκωση του χρέους στην Ιταλία που θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμα και στη “διάσπαση” της ΕΕ. αν δεν άλλαζαν στρατηγική.είπε ο Αλέξης Τσίπρας και επισήμανε τον τεράστιο κίνδυνο που θα υπήρχε και από την άνοδο της ακροδεξιάς φέρνοντας το παράδειγμα της Ιταλίας.

Έχει όμως σημασία να δούμε «με ποιους όρους θα εκταμιευθούν τα κονδύλια αν θα υπάρχουν αιρεσιμότητες ή όχι δηλαδή μνημόνια και σε τι βάθος θα δοθούν.»

«Πλήρης η σύγκρουση διαφορετικών αντιλήψεων με όσα κάνει η Ν.Δ. Αναφέρομαι στην ποιότητα και την χρονικότητα των μέτρων. Πρέπει να στηριχθεί η εργασία και η κοινωνία. Πρέπει να στηριχθεί η μικρομεσαία επιχείρηση για να αντέξει στη νέα κρίση που μας βρήκε. Θα πρέπει άμεσα να στηριχθούν οι μισθοί και οι επιχειρήσεις. Η ύφεση δεν είναι απλά ένας αριθμός αλλά όλο το δράμα που ζήσαμε.»

Πηγή:avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: