ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Πολλά υποσχόμενος για αποκαλύψεις ο Γ. Αγγελής



Σε καταγγελία στον Πρόεδρο της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής για τον Δ. Παπαγγελόπουλο προχώρησε ο Σπύρος Λάππας για την διαρροή εγγράφων στο Πρώτο Θέμα. 


«Η πλειοψηφία ΝΔ-ΚΙΝΑΛΛ στην προκαταρκτική, που έχει εισαγγελικά καθήκοντα, δεν δίνει άμεσα τα υπομνήματα στα ίδια τα άλλα μέλη της, αλλά το υπόμνημα Γ. Αγγελή έγινε «φέιγ-βολάν» στο Πρώτο Θέμα» ανέφερε ο Σπύρος Λάππας μιλώντας στο Κόκκινο και πρόσθεσε: 

«Θα έρθει να εξεταστεί -μεταξύ άλλων και για να εξηγήσει τι συνέβη με τα στοιχεία λογαριασμού Έλληνα πολιτικού με 13,5 εκατομμύρια- και την ίδια ώρα θα μαθαίνουμε τι περιέχει το υπόμνημα, πρόκειται για τραγέλαφο».

«Δεν πρόκειται να πω τις απόψεις μου αλλά την πραγματικότητα. Εάν εσείς θέλετε να αποκαλυφθεί η αλήθεια μία φορά, εγώ θέλω δέκα» δήλωσε ο εισαγγελέας Γ. Αγγελής. 

«Η γενική μου θέση για την υπόθεση Νοβάρτις είναι η εξής: 

Διαπίστωσα κάποιες παρανομίες, τις κατήγγειλα, προσπαθήσαμε να τις διορθώσουμε χωρίς να τρωθεί το κύρος της Δικαιοσύνης. Δεν τα κατάφερα όμως. Γι αυτό και υπέβαλα σχετικά υπομνήματα και παραιτήθηκα» τόνισε κατά την κατάθεσή του ο Ιωάννης Αγγελής.

Επίσης θέλω να πω ότι ο επόπτης δεν εποπτεύει μόνο, αλλά εποπτεύεται κιόλας. Εγώ έδινα πλήρη αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Υπάρχει μια προσπάθεια να μην αποκαλυφθούν όλες οι πτυχές. Όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση, για λόγους ευθιξίας θα έπρεπε να ζητήσουν εξαίρεση.

Θα σας πω όλα όσα ξέρω για την υπόθεση και θα σας πω και για το αόρατο τρίτο πρόσωπο που υπήρχε και θα σας πω και ποιο είναι το πρόσωπο.

Κρατούσα ημερολόγιο κάθε μέρα για όσα κάναμε όπως κάνω από την αρχή της καριέρας μου. Δεν φανταζόμουν ποτέ οτι θα μου φανεί τόσο χρήσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: