ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Ανακρίσεις μετά την μήνυση γονέα κατά Γαβρόγλου

Η σύγχρονη μορφή του Ταλιμπανισμού στην ελληνική Εκπαίδευση. Μαθητές επικαλούνται τα θεία διά πάσαν νόσον! Ακόμη και για αυτήν των πανελληνιών, γονατιστοί προ του παπαδαριού, που επεκτείνει τις δραστηριότητές του και στην μαθητική μόρφωση. Κι όμως η γη κινείται!


Θεολόγοι καλούνται να καταθέσουν την άποψή τους για το νέο τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος στην Μεγάλη(!) της Έδρας κυρία Πταισματοδίκη, λες και η Πολιτεία δεν είναι αρμόδια για την Εκπαίδευση!


Για ανάκριση από την Πταισματοδίκη κλήθηκαν θεολόγοι του Νομού Αιτωλοακαρνανίας μετά τη σχετική εντολή του Εισαγγελέα για να εξεταστούν ως μάρτυρες για το ζήτημα της διδασκαλίας των Θρησκευτικών στα σχολεία. 

Οι Θεολόγοι καλούνται να καταθέσουν την άποψή τους για το νέο τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος στην Μεγάλη(!) της Έδρας κυρία Πταισματοδίκη που ασχολείται με τη συλλογή υλικού στο πλαίσιο υπόθεσης που στρέφεται κατά παντός υπευθύνου μετά τη μήνυση κατά του υπουργού Παιδείας από γονέα, για τη διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών και το περιεχόμενο του φακέλου διδασκαλίας του μαθήματος.

Η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων θεωρεί απαράδεκτη την όλη προσπάθεια που επιχειρείται στα σχολεία, «με στόχο να παγιωθεί στην εκπαίδευση των ορθοδόξων μαθητών ο προσηλυτισμός στον μηδενισμό και στη Χριστοφοβία, τονίζοντας ότι «η κίνηση αυτή, προσβάλλει τους ορθόδοξους μαθητές, μηχανοποιεί εξεναντίον τους τη δημιουργία ανελεύθερων πολιτών».

Αλλά μιλιά δεν βγάζει η επαγγελματική ένωση των κατά μεροκάματο εργολάβων της επιμέλειας της πνευματικής-θρησκευτικής μας  περιφρούρησης, λες και το δικαίωμα της προσωπικής πίστης του καθενός είναι υπευθυνότητα του κάθε... Ταλιμπάν ανά την γη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: