ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Πάτρα: Είκοσι χρόνια σε Γεωργιανό για ανθρωποκτονία

Καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση για ανθρωποκτονία και διάρρηξη αλλά και απέλαση μετά την έκτιση της ποινής, συν την απαγόρευση εισόδου στη χώρα για τα επόμενα δέκα χρόνια, Γεωργιανός μέλος συμμορίας, που δικάστηκε σήμερα στην Πάτρα, σε δεύτερο βαθμό, για έγκλημα πριν οκταετίας.

Πρόκειται για έγκλημα εξ αμελείας,  που σημειώθηκε στην Πάτρα, τα ξημερώματα παραμονής Πρωτοχρονιάς του 2010 σε βάρος  ηλικιωμένης γυναίκας και του αδελφού της, που διέμεναν στην συνοικία  Ζαβλανίου Πάτρας, που είχε ως αφορμή την αναζήτηση λείας. 

Ο καταδικασθείς διέρρηξε παράθυρο του σπιτιού, ενώ οι ένοικοι δεν είχαν πάει για ύπνο, έδεσαν και φίμωσαν την άτυχη γυναίκα και κακοποίησαν  αυτήν και τον αδελφό της. Με αποτέλεσμα η μεν αδελφή να πεθάνει από ασφυξία, λόγω απόφραξης των διόδων αναπνοής, ο δε αδελφός να μεταφερθεί σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: