ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Μονιμοποίηση ζήτησαν οι συμβασιούχοι ΕΑΠ από τον Σκουρλέτη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στην Πάτρα, πραγματοποίησαν το πρωί συμβασιούχοι εργαζόμενοι του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. 

Αντιπροσωπεία των συμβασιούχων ανέβηκε στην αίθουσα όπου βρισκόταν σε εξέλιξη η κομματική σύσκεψη υπό τον γραμματέα του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη.


Εκεί στην συνάντησή τους μαζί του ζήτησαν να βρεθεί λύση με το θέμα των συμβάσεών τους, οι οποίες λήγουν στο τέλος του χρόνου. Στην συνέχεια αποχώρησαν.

Όπως είναι γνωστό, το πρόβλημα ταλανίζει εδώ και πολλά χρόνια το Ανοικτό Πανεπιστήμιο, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται με συμβάσεις που συνεχώς ανανεώνονται.

Οι συμβασιούχοι  κάνουν λόγο για εργασιακή ομηρία, καθώς όπως αναφέρουν υπάρχουν συνάδελφοί τους που εργάζονται μέχρι και 16 χρόνια με συμβάσεις εργασίας, ενώ η πλειονότητα των εργαζομένων απασχολείται στο ΕΑΠ 6-7 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: