ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

ΠΔΕ: 3,3 εκ. ευρώ για ανακαίνιση κτιρίων Πανεπιστημίου


Επίσης, εγκρίθηκε η πρόταση της Περιφέρειας για  χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, των εργασιών ολοκλήρωσης και ανακαίνισης κτιρίων του Πανεπιστημίου Πατρών, συνολικού προϋπολογισμού 3,3 εκ. ευρώ. Συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις που ξεκίνησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το 2017, με την ανακαίνιση – αναβάθμιση  των Αμφιθεάτρων της Σχολής Θετικών Επιστημών και της Πολυτεχνικής Σχολής, προϋπολογισμού 1,9 εκ. ευρώ, προχωρά στην ανακαίνιση άλλων τεσσάρων  αμφιθεάτρων  του Τμήματος Ιατρικής, όπως επίσης στην ολοκλήρωση των κτιριακών υποδομών και τη διαμόρφωση αμφιθεάτρων στο νέο κτίριο Ηλεκτρολόγων Υπολογιστών.

Εκτός από τις κτιριακές παρεμβάσεις, οι υπό ανακαίνιση χώροι  θα γίνουν προσβάσιμοι σε ΑμΕΑ, θα αντικατασταθούν οι ηλεκτρομηχανολογικές τους εγκαταστάσεις, ενώ θα αποκτήσουν και σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό.
Οι εργασίες κρίθηκαν απαραίτητες ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες διδασκαλίας και παρακολούθησης των μαθημάτων από τους φοιτητές, να υπάρξει απρόσκοπτη πρόσβαση σε όλους του χώρους για το σύνολο φοιτητών, διδασκόντων και εργαζομένων καθώς και για να ενισχυθεί η ενεργειακή απόδοση των κτιρίων.
«Πρόκειται για μια ακόμη  μεγάλη παρέμβαση της Περιφέρειας για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Πατρών» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας  που ήταν εισηγητής του θέματος, καθώς η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει χρηματοδοτήσει επίσης με 1,3 εκ. ευρώ την περίφραξη του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ ανέλαβε και  το κόστος για  την αποκατάσταση του Πειραματικού Σχολείου του Πανεπιστημίου, με δαπάνη ύψους  300.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: