ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Αναγκαία τα στοιχεία τραπεζών για περικοπή δανείων

Εφιάλτης έχουν καταστεί για τους μικρούς δανειολήπτες τα κόκκινα δάνεια κατοικίας. Οι αρνούμενες τράπεζες καλούνται από τον Υπ. Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρη, να συμβάλλουν στην λύση του προβλήματος

 

Αναγκαίες οι λύσεις που θα μειώνουν τα "κόκκινα" δάνεια στρατηγικών κακοπληρωτών και όχι σε πλειστηριασμούς της μικρής και μεσαίας κατοικίας!

Σύμφωνα με  πληροφορίες, που μεταδίδει το ΑΜΠΕ, «την ώρα που η οικονομία ανακάμπτει και το τραπεζικό σύστημα της χώρας, παρά τους όποιους συγκυριακούς τριγμούς, αποδεικνύεται ανθεκτικό, το ζήτημα της διευθέτησης των κόκκινων δανείων παραμένει σοβαρό και χρήζει άμεσης αντιμετώπισης».

Αφορμή για τα παραπάνω είναι η δυστοκία των τραπεζών να  προχωρήσουν σε συναίνεση διευθέτησης των δανείων, από κοινού με την κυβέρνηση, ιδιαίτερα των χιλιάδων μικρών δανειοληπτών.

Κύκλοι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, χαρακτηρίζουν απολύτως αναγκαία τα στοιχεία των τραπεζών για τα «κόκκινα» δάνεια ώστε να αντιμετωπιστεί από κοινού το εν λόγω πρόβλημα 

Τα στοιχεία που αφορούν την α' κατοικία δανειοληπτών και εγγυητών έως 250.000 ευρώ, που έχει ζητήσει ο Αλέκος Φλαμπουράρης από τις τράπεζες, καθώς και το ποσοστό που καταλαμβάνουν στο σύνολο των «κόκκινων» δανείων, είναι απολύτως αναγκαία για την από κοινού αντιμετώπιση του σοβαρότατου για την κοινωνία θέματος, αναφέρουν κύκλοι του υπουργού Επικρατείας.


«Πρέπει να βρεθούν λύσεις που θα μειώνουν τα "κόκκινα" δάνεια, ξεκινώντας από τα μεγάλα και ειδικότερα από τις κραυγαλέες υποθέσεις στρατηγικών κακοπληρωτών, και όχι από πλειστηριασμούς της μικρής και μεσαίας κατοικίας» σημειώνουν οι ίδιοι κύκλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: