ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Αναγκαία η αλλαγή του νόμου Περί Ευθύνης Υπουργών

Την ανάγκη να βρεθούν ευρύτερες συναινέσεις για την αναθεώρηση του Συντάγματος και ιδιαίτερα για τον νόμο Περί Ευθύνης Υπουργών, επισήμανε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, σε συνέντευξή της στην τηλεόραση του Alpha.

Εξέφρασε, μάλιστα, την πεποίθηση ότι για το νόμο Περί Ευθύνης Υπουργών «δεν μπορεί να υπάρξει δημοκρατικό κόμμα στη χώρα μας, ανεξάρτητα από την όποια ιδεολογία, μετά από τις εμπειρίες που έχουμε περάσει, που δεν θα θέλει να αλλάξει».

Επισήμανε ακόμα ότι η αναθεώρηση του Συντάγματος είναι μεγάλη ανάγκη για τη χώρα αυτή την περίοδο, διότι είμαστε σε μια νέα περίοδο και πρέπει να θωρακίσουμε τη Δημοκρατία, την πολιτική και πάνω απ' όλα να δημιουργήσουμε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με το λαό, απέναντι στους θεσμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: