ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Ριζούλης για την επίλυση προβλημάτων λιμενοφυλάκων


Την Παρασκευή 26/10 ο Ριζούλης Ανδρέας συναντήθηκε με τους αναπληρωτές Υπουργούς Ναυτιλίας κ. Σαντορινιό Νεκτάριο και Υγείας κ. Πολάκη Παύλο. 

Συζητήθηκε το πρόβλημα χορήγησης φαρμάκων για τους Λιμενοφύλακες Κεντροδυτικής Ελλάδας και χρηματοδότησης του νοσοκομείου Αγίου Ανδρέα. 

Οι Υπουργοί ανέφεραν οτι έχουν γίνει ενέργειες και την επόμενη εβδομάδα υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου και του ΕΟΠΠΥ θα συναντηθούν με στόχο την οριστική επίλυση του ζητήματος της ασφάλισης των Λιμενοφυλάκων. 

Το ζήτημα είχε αναδειχτεί μετά απο συνάντηση του βουλευτή με το Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενοφυλάκων Κεντροδυτικής Ελλάδα στις 25/5/2018. 

Στον κ. Πολάκη ο βουλευτής ανέφερε τα σοβαρά προβλήματα χρηματοδότησης του νοσοκομείου του Αγίου Ανδρέα και ζήτησε να λυθούν άμεσα για την ομαλή λειτουργία του, όπως έγκαιρα άλλωστε είχε ζητήσει και η διοίκηση του νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: