ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Ζάκυνθος: Βαίνει μειούμενη η μετασεισμική στηριότητα

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε. σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ πριν από λίγο ανοιχτά της Ζακύνθου.

Όπως έγινε γνωστό από το Γεωδυναμικό Ίνστιτούτο του Αστεροκοσκοπείου Αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού ήταν στο θαλάσσιο χώρο 41 χλμ νοτιοδυτικά της Ζακύνθου και είχε εστιακό βάθος μόλις 10 χλμ.

Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στον Πύργο, την Κεφαλονιά και ελαφρώς στην Πάτρα. Πρόκειται για μειούμενη εξέλιξη του αρχικού σεισμού των 6,4 Ρίχτερ που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή και ξεσήκωσε τους Ζακυνθυνούς βραδιάτικα. Ωστόσο οι σεισμολόγοι λόγω του Δειναροταυρικού ρήγματος στο οποίο σημειώνονται οι σεισμοί, βρίσκονται σε επιφυλακή, παρότι βαίνει μειούμενη η μετασεισμική δραστηριότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: