ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Δημοτικές: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν στηρίζει Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Ηλίας Γρηγόρης: Ο Γρ. Αλεξόπουλος δηλώνει τάχα μου ανεξάρτητος, ενώ στοχεύει στους ψήφους των ΣΥΡΙΖΑίων, για να εκλεγεί δήμαρχος και μετά μαζί με την Φώφη να στηρίξουν τον Κούλη!

Ούτε τον Κ. Πελετίδη. Το δις εξ αμαρτείν ουκ ΣΥΡΙΖΑίου σοφού! - Σε 10 μέρες θα ανακοινωθεί ο κοινός υποψήφιος των τριών παρατάξεων


Νέα ιστορία μας προέκυψε στην Πάτρα των πολλών υποψηφιοτήτων. Η προσπάθεια για ψάρεμα στα θολά νερά του ΣΥΡΙΖΑ φέρνει... καταμάχια! Πολύ περισσότερο που η θέση στην Περιφέρεια έκλεισε από την υποψηφιότητα Κατσιφάρα, οι προσδοκίες διαψεύδονται και το ορατό ενδεχόμενο ο Γρηγόρης μας να μείνει εσαεί αντιπεριφερειάρχης και εάν, φαντάζει εφιαλτικό! 

Έτσι έβαλε πλώρη ως υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ της κυρίας Φώφης για την δημαρχία Πατρέων και μέσω αυτής για τα ύπατα αξιώματα ενδεχόμενης συγκυβέρνησης με τον Κούλη.
Με αυτά δεδομένα και με την βεβαιότητα ότι οι ψήφοι του ΚΙΝΑΛ δεν φτάνουν ούτε για να βρέξει το λάρυγγά του, πολύ περισσότερο για να πλεύση στα θαλάσσια ύδατα προς την δημαρχία, απευθύνει παρακλήσεις στον ύψιστο ανώνυμο ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά όταν λόγω στραβής αντίληψης έκλειναν την οδό Τισσαμένους, ρίχνοντας την κίνηση οχημάτων στα Ταμπάχανα και από αυτό το Istologio πολίτες της Πάτρας τον καλούσαν να δει από κοντά το τί χαμός κυκλοφοριακός θα επακολουθούσε, ο Γρηγόρης μας  έκανε τον κουφό.

Τώρα ξαναθυμάται τον Πατρινό ψηφοφόρο. Και γούστο θα έχει να ξαναθυμηθεί την Μίνι Περιμετρική και να μας υποσχεθεί ότι θα διευθετήσει το πρόβλημα, για το όποιο όμως αδιαφόρησε, όταν έπρεπε να ενδιαφερθεί!

Ο δημοτικός σύμβουλος της ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη Ηλίας Γρηγόρης, αναφερόμενος στο θέμα της υποψηφιότητας του σημερινού αντιπεριφερειάρχη, γράφει στην προσωπική του σελίδα στο fb, τα παρακάτω:



Προς συντροφους, φιλους και ψηφοφορους του ΣΥΡΙΖΑ στην Πατρα και στην Αχαια......Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ στηριζει για δημαρχο της Πατρας τον νυν αντιπεριφερειαρχη Γρηγορη Αλεξοπουλο, που αφου πηρε το χρισμα για την Δημαρχια της Πατρας απο την Φωφη του ΚΙΝΑΛ, ΨΑΡΕΥΕΙ ΣΕ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ... δηλωνοντας ταχα μου ανεξαρτητος....και απευθυνεται σε Συριζαιους της περιοχης , για να τους παρει την ψηφο τους, για να παει μετα με την Φωφη....να βγαλουν τον Κουλη Πρωθυπουργο...Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ(η) ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΟΙΝΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΙΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ... Φανταζομαι το επομενο δεκαημερο, το πολυ...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: