ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Περυσινά ξινά σταφύλια η ΔΕΗ για την ΝΔ και τη ΔΗΣΥ

Σκληρή απάντηση στο παιχνίδι της Ν.Δ. με τη ΔΕΗ και την ΠΓΔΜ - Στρατηγική πολιτική για επέκταση στις ενεργειακές αγορές των Βαλκανίων η εξαγορά της EDS, που είναι ήδη γνωστή από πέρυσι. Η εξαγορά έγινε με βάση τα διεθνή εταιρικά πρότυπα και τις αναγκαίες διερευνήσεις, τόνισε, ενώ αναφέρθηκε και σε αντιπολιτευτική γραμμή της... ναφθαλίνης για την αντιπολίτευση.


Στρατηγική απόφαση στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την επέκτασή της ΔΕΗ στις ενεργειακές αγορές των Βαλκανίων αποτελεί η εξαγορά της εταιρείας EDS στην ΠΓΔΜ, που έχει ολοκληρωθεί με βάση τους κανόνες της εταιρικής διακυβέρνησης, επαναλαμβάνουν εκ νέου ΥΠΕΝ και ΔΕΗ σε σχέση με τις όψιμες αιτιάσεις της αντιπολίτευσης, με προφανείς πολιτικές σκοπιμότητες.

Χθες επανήλθαν στο θέμα της εξαγοράς της εταιρείας, με δηλώσεις τους, αρχικά ο Γ. Μανιάτης (ΔΗ.ΣΥ.) καταθέτοντας νέα ερώτηση, στη συνέχεια η Μ. Σπυράκη (Ν.Δ.) ζήτησε απαντήσεις από την κυβέρνηση για “την σκοπιμότητα και τα κριτήρια” εξαγοράς “μιας προβληματικής επιχείρησης στα Σκόπια και πώς αιτιολογεί το τίμημα”. Όπως και ο Γ. Μανιάτης αναφέρεται στις περσινές ζημιές της επιχείρησης, καθώς και στα “ερωτήματα που προκαλεί το γεγονός ότι η εταιρεία ανήκει στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης των Σκοπίων”.

Ακολούθησε ο Κ. Σκρέκας (Ν.Δ.), κάνοντας μια “ανακεφαλαίωση” των ανωτέρω για να καταλήξει στην οικονομική κατάσταση της ΔΕΗ, την οποία αποτυπώνει και σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, συνεχίζοντας την πολιτική επίθεση που έχει ξεκινήσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου σε βάρος της μεγαλύτερης δημόσιας επιχείρησης της χώρας.

Απαντώντας ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γ. Σταθάκης δήλωσε “μετά τη διπλωματία τού... καφέ σε επιμέλεια Μαρίας Σπυράκη, η Ν.Δ., με υποβολέα της τον κύριο Μανιάτη, επιχειρεί τώρα να ρίξει σκιές στις ενεργειακές σχέσεις των δύο χωρών, κάνοντας βουτιά στη ναφθαλίνη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: