ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Ανάκληση αδείας ανέγερσης ξενοδοχείου στη Βλυχάδα


Οι παρανομία δεν έχει τελειωμό. Σε απόσταση λιγότερη των 150 μ. από τον αιγιαλό της Βλυχάδας, ο παράνομος οικιστής είναι παρών! Κτίσμα υπόσκαφο με τέντα για τις παραθεριστικές ανάγκες(;).  Φταίει το Διάταγμα Σηφουνάκη που όρισε τα 150 μ. ως απαγορευτική ζώνη και έπρεπε να ήταν τα 200 μ., όπως λένε στο νησί; Όχι! Απόδειξη ότι ούτε τα 150 μ. δεν σέβονται. Θα κρατούσαν χαρακτήρα στα 200 μ. όσοι είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν θερινή κατοικία πάνω στο κύμα της Σαντορίνης; Ερώτημα είναι και ας το απαντήσει ο καθένας μας μόνος του!


 
Μετά την εταιρεία ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΗ ήρθε η σειρά της ΜΑΡΜΑΡΙ ΑΕ! - Υπό διωγμό οι... χρυσοκάνθαροι του eldorado

Ο δρόμος άνοιξε για την επιβολή του σεβασμού στο Περιβάλλον με την ανάκληση πέρυσι της οικοδομικής αδείας της εταιρείας ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΗ, του ομογενούς, που προσπάθησε να... ασελγήσει με την ανέγερση υπόσκαφου ξενοδοχείου, πάνω στην προϊστορική Βλυχάδα.

Στις ράγες αυτής της υπουργικής απόφασης κινείται και η εκ νεου ανάκληση αδείας της 173/2009 οικοδομικής άδειας της εταιρείας “Μαρμάρι ΑΕ”, συμφερόντων κ. Ανδρέα Μεταξά, στην οποία προέβη η Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Θήρας. Η άδεια αφορούσε στην ανέγερση ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη θέση Λαγκάδια Μεγαλοχωρίου, στην περιοχή μεταξύ Βλυχάδας και Αρχαιολογικού Χώρου Ακρωτηρίου.

Η επιβολή του κράτους και του νόμου είναι παρούσα, εκεί που οι... χρυσοκάνθαροι τύπου eldorado επενδυτές κακοποιούν το περιβάλλον, αγνοώντας ότι το παραλάβαμε από την προηγούμενη γενιά με την εντολή να το παραδώσουμε στην επόμενη, αβλαβές και προστατευόμενο!

Μπορείτε να δείτε τη σχετική απόφαση, όπως δημοσιεύθηκε στο Διαύγεια ΕΔΩ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι βιαστές της Βλυχάδας δεν είναι μόνον ένας!

V for Vlychada: Το «El Dorado, που μας πληγώνει»!

Δείτε το βίντεο που ξεσκέπασε το βιασμό της Βλυχάδας

Ανακλήθηκε η οικοδομική άδεια στην Βλυχάδα της Θήρας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: