ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Ενδιαφέρον Δήμου Πατρέων για δρόμο στο Δρέπανο!



Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Περιβάλλοντος και Έργων Υποδομής, του Δήμου Πατρέων, Παύλος Στάμος, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την περιοχή του Δρεπάνου και συμμετείχε στην κινητοποίηση των κατοίκων, που διαμαρτύρονται για την κατασκευή του δρόμου, που συνδέει το Δρέπανο με την παλιά εθνική οδό, δεδομένου ότι καθιστά απαγορευτική τη διέλευση των λεωφορείων και των φορτηγών.
Υπήρξε συνεννόηση με τους υπευθύνους του έργου για προσωρινή διακοπή των εργασιών, ενώ ο κ. Στάμος, με επιστολή του προς το Υπουργείο Υποδομών ζήτησε την άμεση παρέμβασή του Γ.Γ. Υποδομών κ. Δέδε, προκειμένου να διακοπούν οι εργασίες και με βάση τη μελέτη του έργου να εξεταστούν οι δυνατότητες βελτίωσης κατασκευής του δρόμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: